23/05/2026
Πολιτικά

682 φίλοι και μέλη του ΠΑΣΟΚ ψήφισαν στη Σάμο

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος για την εκλογή Προέδρου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κινήματος Αλλαγής στη Σάμο, όπως ανακοίνωσε ο Γραμματέας της Ν.Ε. Σάμου του κόμματος, Γιώργος Γαϊτανής.

“Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών που επιτέλεσαν εθελοντικά και στην εντέλεια τα καθήκοντα τους και ολοκλήρωσαν την ψηφοφορία με απόλυτη επιτυχία. Κυρίως όμως θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους 682 συμπολίτες μας, που συμμετείχαν σε αυτή τη διαδικασία δίνοντας την προοπτική να μεγαλώσει ξανά η παράταξη μας και να αποτελέσει τον ισχυρό πυλώνα της Προόδου και της Δημοκρατίας στην Ελλάδα.

Όσον αφορά τη Σάμο, την ερχόμενη Κυριακή 13 Οκτωβρίου θα ολοκληρωθεί η διαδικασία ανάδειξης του νέου Προέδρου του Κινήματος στα ίδια εκλογικά τμήματα και δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο όσοι προσήλθαν στον πρώτο γύρο της 6ης Οκτωβρίου”.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Η Καρυστιανού παρουσίασε στη Θεσσαλονίκη την Ιδρυτική Διακήρυξη του κινήματος «Ελπίδα για τη Δημοκρατία»

Στεφανάδης για «Πόθεν Έσχες»: «Δεν κρύβω σκελετούς στην ντουλάπα»

Αναφορά στη Βουλή για τις συνθήκες στο Ειδικό Σχολείο Σάμο

510.000 ευρώ για ανακαίνιση τριών σχολείων σε Καρλόβασι, Ράχες και Εύδηλο

ΚΚΕ Σάμου για το δυστύχημα στο Ηραίο: Ολόκληρο νησί χωρίς Επιθεώρηση Εργασίας για την Υγιεινή και Ασφάλεια

Σάμος: Συλλυπητήρια ΔΕΕΠ ΝΔ για το δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε συμπολίτη μας