29.4 C
Σάμος
01/07/2025
Σαμιακά

Σάμος: Kινητοποίηση των επαγγελματιών των συνεργείων κατά του «Ψηφιακού Πελατολογίου»

Banner Samos24

Ιδιοκτήτες συνεργείων αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών, φανοποιείων και ηλεκτρολογείων αυτοκινήτων της Σάμου πραγματοποίησαν σήμερα παράσταση διαμαρτυρίας έξω από την Εφορία Σάμου. Κύριο αίτημα της κινητοποίησης ήταν η αντίδραση στην υποχρεωτική εφαρμογή του ψηφιακού πελατολογίου της ΑΑΔΕ.

Οι επαγγελματίες του κλάδου εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκειά τους για τη νέα αυτή υποχρέωση, υποστηρίζοντας ότι δημιουργεί πρόσθετο γραφειοκρατικό και οικονομικό βάρος, το οποίο επιβαρύνει περαιτέρω τη λειτουργία των επιχειρήσεών τους. Κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας, αναφέρθηκαν στις πρακτικές δυσκολίες εφαρμογής του μέτρου, καθώς και στην έλλειψη επαρκούς ενημέρωσης και υποστήριξης από την πλευρά της Πολιτείας.

Οι διαμαρτυρόμενοι ζητούν την αναστολή ή την κατάργηση της υποχρεωτικής εφαρμογής του ψηφιακού πελατολογίου, προτείνοντας εναλλακτικές λύσεις που θα είναι πιο φιλικές προς τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και δεν θα θέτουν σε κίνδυνο τη βιωσιμότητά τους.

Related posts

To Αρματαγωγό «Σάμος» στο λιμάνι Βαθέος: Επισκέψιμο για το κοινό στο πλαίσιο της Ναυτικής Εβδομάδας

admin

Πάνω από 50 παιδιά στην πρώτη περίοδο των κατασκηνώσεων της Μητρόπολης

admin

Από 2 Ιουλίου: Το Ανανεωμένο Superstar II της Seajets «βάζει πλώρη» για Σάμο και Δωδεκάνησα

admin

ΓΕΛ Καρλοβασίων: Θρίαμβος στις Πανελλαδικές Εξετάσεις – Δύο πρωτιές στον Νομό Σάμου!

admin

Ενημερωτικές εκδηλώσεις για τις Προσκλήσεις «Επιχειρώ πράσινα» στα μικρά νησιά, ύψους 50 εκ. ευρώ

admin

Η Εορτή των Αγίων Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου

admin

Ε.Ο.Σ.Σάμου: Οδηγίες για την καταπολέμηση της ευδεμίδας στα αμπέλια

admin

Καρλόβασι: Άγριος ξυλοδαρμός 18χρονου από παρέα νεαρών – Νοσηλεύεται με κάταγμα κρανίου και εξάρθρωση ώμου

admin

Διαχείριση και πυροπροστασία των δημοτικών δασών- Αειφορία και βιώσιμη ανάπτυξη

admin