24/05/2026
Πολιτικά

Πικετοφορία Αλληλεγγύης στους Λαούς της Παλαιστίνης και του Λιβάνου

Σήμερα, Τρίτη 1 Οκτωβρίου στις 6μμ, η Τ.Ε Σάμου του ΚΚΕ διοργανώνει πικετοφορία αλληλεγγύης στους λαούς της Παλαιστίνης και του Λιβάνου. Η συγκέντρωση θα ξεκινήσει από την Πλατεία Δημαρχείου (Δημοτικός Κήπος).

Η πικετοφορία διοργανώνεται με αφορμή την πρόσφατη χερσαία εισβολή του Ισραήλ στο Λίβανο και τη συνεχιζόμενη γενοκτονία του παλαιστινιακού λαού. Η Τ.Ε Σάμου του ΚΚΕ καταδικάζει τον ρόλο του Ισραήλ και των υποστηρικτών του (ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, Ε.Ε) στις πολεμικές επιχειρήσεις και εκφράζει την αλληλεγγύη της στους λαούς της περιοχής.

Πέρα από την καταδίκη της ισραηλινής επιθετικότητας, οι διαδηλωτές απαιτούν την απεμπλοκή της Ελλάδας από τις εγκληματικές πολεμικές επιχειρήσεις σε Ουκρανία και Μέση Ανατολή.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Η Καρυστιανού παρουσίασε στη Θεσσαλονίκη την Ιδρυτική Διακήρυξη του κινήματος «Ελπίδα για τη Δημοκρατία»

Στεφανάδης για «Πόθεν Έσχες»: «Δεν κρύβω σκελετούς στην ντουλάπα»

Αναφορά στη Βουλή για τις συνθήκες στο Ειδικό Σχολείο Σάμο

510.000 ευρώ για ανακαίνιση τριών σχολείων σε Καρλόβασι, Ράχες και Εύδηλο

ΚΚΕ Σάμου για το δυστύχημα στο Ηραίο: Ολόκληρο νησί χωρίς Επιθεώρηση Εργασίας για την Υγιεινή και Ασφάλεια

Σάμος: Συλλυπητήρια ΔΕΕΠ ΝΔ για το δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε συμπολίτη μας