23.9 C
Σάμος
07/06/2025
Αστυνομικά - Λιμενικά

Σάμος: Εντοπισμός 34 αλλοδαπών από το Λιμενικό

Σε επιχείρηση διάσωσης 34 μεταναστών προχώρησε το πρωί της Κυριακής το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή (Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.) στη θαλάσσια περιοχή βορειοδυτικά της Σάμου.

Συγκεκριμένα, περιπολικό σκάφος του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε πνευστή λέμβο με αλλοδαπούς επιβαίνοντες. Οι 34 αλλοδαποί (9 άνδρες, 10 γυναίκες και 15 ανήλικοι), όλοι σε καλή κατάσταση υγείας, περισυλλέχθηκαν από το περιπολικό σκάφος και μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στο λιμάνι Μαλαγαρίου Σάμου.

Στη συνέχεια, παραδόθηκαν σε στελέχη της Αστυνομικής Διεύθυνσης και μεταφέρθηκαν σε κλειστή ελεγχόμενη δομή της Σάμου. Το Λιμεναρχείο Σάμου διενεργεί προανάκριση για το περιστατικό, ενώ η λέμβος μεταφοράς των αλλοδαπών καταστράφηκε.

Related posts

Σάμος: Τροχαίο ατύχημα και πολλαπλές συλλήψεις απασχόλησαν τις Αρχές

admin

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στην Ικαρία

admin

Νέες συλλήψεις για ναρκωτικά στην Ικαρία

admin

Χίος: 18χρονος στα χέρια της Αστυνομίας με 137 πλαστά χαρτονομίσματα – Τα αγόρασε online

admin

Επιτυχημένη Ημερίδα για την Κυβερνοασφάλεια στους Φούρνους Κορσεών 

admin

Εγκαίνια πλωτού ασθενοφόρου στους Φούρνους

admin

Σάμος: Τέσσερις συλλήψεις για παραβάσεις ΚΟΚ σε μία εβδομάδα – Ανάμεσά τους άρνηση αλκοτέστ μετά από τροχαίο

admin

Διπλή σύλληψη για ναρκωτικά στη Σάμο: Στα χέρια της Δίωξης 56χρονος και 69χρονος στον Μαραθόκαμπο

admin

Σάμος: Σύλληψη 26χρονου Ρώσου διακινητή – Μετέφερε 32 αλλοδαπούς με ταχύπλοο

admin