26.9 C
Σάμος
31/07/2025
Σαμιακά

Συνελήφθη διακινητής για το ναυάγιο με 4 νεκρούς στη Σάμο

Περιγραφή εικόνας

Μέχρι στιγμής, έχουν ανασυρθεί τέσσερις γυναίκες νεκρές από τη βύθιση λέμβου με μετανάστες στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Ισιδώρου, βορειοδυτικά της Σάμου.

Επιπλέον, στην ξηρά έχουν εντοπιστεί 26 μετανάστες που σχετίζονται με το συγκεκριμένο συμβάν. Μεταξύ αυτών, αναγνωρίστηκε και συνελήφθη ένας διακινητής, ο οποίος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Συνολικά, μέχρι τώρα έχουν διασωθεί 30 άτομα, τα οποία έχουν μεταφερθεί στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ) Σάμου.

Στο σημείο μεταβαίνει επίσης κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών για να συνδράμει στις έρευνες. Σύμφωνα με δήλωση των διασωθέντων, ένα ακόμα άτομο αγνοείται.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό τυχόν αγνοουμένων συνεχίζονται στο σημείο όπου βυθίστηκε η λέμβος, με τη συμμετοχή πλωτών του λιμενικού σώματος και παραπλεόντων πλοίων.

Related posts

Νέα πυρκαγιά στο ΧΥΤΑ Σάμου

admin

Σκανδιναβικά ΜΜΕ αποθεώνουν τη Σάμο: Ανάμεσα στους καλύτερους προορισμούς της Ευρώπης

admin

H μνήμη του Αγίου Ενδόξου Μάρτυρος Καλλινίκου εορτάστηκε στον Άγιο Χαράλαμπο Βαθέος Σάμου

admin

ΔΣΕ Σάμου: Εκδήλωση μνήμης και τιμής για τους αγωνιστές του Δημοκρατικού Στρατού

admin

Οργή αγροτών στη Σάμο: Οι αγριόχοιροι καταστρέφουν τους αμπελώνες, η Πολιτεία απούσα

admin

Ξεκινά ο Τρύγος στη Σάμο

admin

Ολοκληρώθηκαν οι κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως στη Παναγιά του Κοτσικά

admin

Πρόγραμμα 4ου Ψεκασμού Κουνουπιών 2025: Δήμοι Σάμου, Ικαρίας, Φούρνων

admin

Δεν έδεσε στο Καρλόβασι το «Διαγόρας»

admin