28.9 C
Σάμος
28/07/2025
Δήμος

Έκλεισε η υποψηφιότητα του δημάρχου Σάμου Μιχάλη Αγγελόπουλου;

Περιγραφή εικόνας

Η Πειραιώς κλείνει όλα τα ψηφοδέλτιά της. Με την επιστροφή από τις διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς θα αρχίσουν οι ανακοινώσεις. Οι ευρωεκλογές και οι αυτοδιοικητικές εκλογές έχουν οριστεί για τις 26 Μαΐου του 2019. Οι εθνικές θα γίνουν όποτε αποφασίσει ο Αλέξης Τσίπρας, καθώς η προκήρυξή τους αποτελεί αποκλειστικό προνόμιο του πρωθυπουργού.

Στις 10 Ιανουαρίου που κλείνουν τρία χρόνια από την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της ΝΔ θα γίνουν σε εκδήλωση ανακοινώσεις πολλών ονομάτων που θα συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτια των εθνικών εκλογών από το Μητρώο, για να σταλεί μήνυμα ανανέωσης. Οι προεκλογικές κομματικές μηχανές ανάβουν στο φουλ.

Για την ευρωβουλή σύμφωνα με το newpost.gr  αναφέρεται ότι έκλεισε η υποψηφιότητα του δημάρχου Σάμου Μιχάλη Αγγελόπουλου. Συναντήθηκε και με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Στο μεταναστευτικό ξεχώρισε για την επιτυχή πολιτική διαχείριση που έκανε. Το Νοέμβριο του 2018 επανεξελέγη αντιπρόεδρος του Κογκρέσου Τοπικών και Περιφερειακών Αρχών του Συμβουλίου της Ευρώπης.
Το Κογκρέσο είναι ένας ευρωπαϊκός θεσμός που εγγυάται την προστασία της Δημοκρατίας σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο αυτοδιοίκησης στα 47 κράτη μέλη του Συμβουλίου της Ευρώπης. Αποτελείται από 648 αιρετούς εκπροσώπους που αντιπροσωπεύουν περισσότερες από 200.000 αρχές Τοπικής Αυτοδιοίκησης (δημάρχους, περιφερειάρχες κλπ).

Διαβάστε περισσότερα εδώ 

Related posts

Σάμος- Έρχεται διήμερο με πολύ υψηλές θερμοκρασίες

admin

Πρόσκληση για Τακτική δια ζώσης συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Δυτικής Σάμου

admin

Δήμος Δυτικής Σάμου: Ευχαριστίες για το 1ο Φεστιβάλ Φιλαρμονικών

admin

Χρηματοδότηση για στατική ενίσχυση Δ.Σ. – Νηπιαγωγείο Βαθέος και Δ.Σ. Πυθαγορείου

admin

42.000€ για δύο συναυλίες στον Δήμο Δυτικής Σάμου

admin

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κουμαιίκων, Ιωάννης Καλούσος – «Δεν αξίζει πλέον τον κόπο»

admin

Τρία χρόνια από την τραγωδία: Επιμνημόσυνη δέηση για τα θύματα της πυρκαγιάς της 13ης Ιουλίου 2022 στην Πλάκα Παλαιοχωρίου

admin

Λαϊκή Συσπείρωση Ανατολικής Σάμου: «Ανεπαρκής η προετοιμασία για την αντιπυρική περίοδο»

admin

«Απογοητευτική» η εικόνα εν μέσω αντιπυρικής περιόδου, λέει η ΑΝΑ.Σ.Α

admin