24/05/2026
Δήμος

Έκλεισε η υποψηφιότητα του δημάρχου Σάμου Μιχάλη Αγγελόπουλου;

Η Πειραιώς κλείνει όλα τα ψηφοδέλτιά της. Με την επιστροφή από τις διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς θα αρχίσουν οι ανακοινώσεις. Οι ευρωεκλογές και οι αυτοδιοικητικές εκλογές έχουν οριστεί για τις 26 Μαΐου του 2019. Οι εθνικές θα γίνουν όποτε αποφασίσει ο Αλέξης Τσίπρας, καθώς η προκήρυξή τους αποτελεί αποκλειστικό προνόμιο του πρωθυπουργού.

Στις 10 Ιανουαρίου που κλείνουν τρία χρόνια από την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της ΝΔ θα γίνουν σε εκδήλωση ανακοινώσεις πολλών ονομάτων που θα συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτια των εθνικών εκλογών από το Μητρώο, για να σταλεί μήνυμα ανανέωσης. Οι προεκλογικές κομματικές μηχανές ανάβουν στο φουλ.

Για την ευρωβουλή σύμφωνα με το newpost.gr  αναφέρεται ότι έκλεισε η υποψηφιότητα του δημάρχου Σάμου Μιχάλη Αγγελόπουλου. Συναντήθηκε και με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Στο μεταναστευτικό ξεχώρισε για την επιτυχή πολιτική διαχείριση που έκανε. Το Νοέμβριο του 2018 επανεξελέγη αντιπρόεδρος του Κογκρέσου Τοπικών και Περιφερειακών Αρχών του Συμβουλίου της Ευρώπης.
Το Κογκρέσο είναι ένας ευρωπαϊκός θεσμός που εγγυάται την προστασία της Δημοκρατίας σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο αυτοδιοίκησης στα 47 κράτη μέλη του Συμβουλίου της Ευρώπης. Αποτελείται από 648 αιρετούς εκπροσώπους που αντιπροσωπεύουν περισσότερες από 200.000 αρχές Τοπικής Αυτοδιοίκησης (δημάρχους, περιφερειάρχες κλπ).

Διαβάστε περισσότερα εδώ 

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

ΑΝΑ.Σ.Α. για τη Σάμο: Ζητά έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο για το Χωροταξικό Τουρισμού

Η «Συμμαχία Πολιτών» για την αποχώρηση του Παναγιώτη Λυμπέρη και την είσοδο του Μανώλη Ευγενικού στο ΔΣ

Παραιτήθηκε από δημοτικός σύμβουλος ο πρώην δήμαρχος Καρλοβάσου Παναγιώτης Λυμπέρης

Ασφαλής πρόσβαση στο σχολείο Παγώνδα ζητά η ΑΝΑΣΑ: «Δεν υπάρχει περιθώριο για προχειρότητα»

«Προϋπολογισμός ακρίβειας»: Η ΑΝΑΣΑ καταψήφισε τον προϋπολογισμό 2026 του Δήμου Ανατολικής Σάμου

Νέοι προβλήτες και 74 θέσεις ελληνισμού για το λιμάνι Καρλόβασου με 2,5 εκατ. ευρώ