26.1 C
Σάμος
10/07/2025
Δήμος

Έτσι θα είναι ο νέος επιβατικός σταθμός Λιμένος Καρλοβάσου

Banner Samos24

Με 263.611,03 ευρώ χρηματοδοτείται  απο το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) η κατασκευή του νέου επιβατικού σταθμού στο λιμάνι Καρλοβάσου.   

Με την υπ’ αριθ. 114/01.08.2023 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Δυτικής Σάμου επιλέχθηκε η αρχιτεκτονική πρόταση που αφορά την κατασκευή επιβατικού σταθμού στο λιμάνι Καρλοβάσου. Αναφέρουμε ότι σε προηγούμενο συμβούλιο είχε γίνει η παρουσίαση της προκαταρκτικής μελέτης από την αναθέτουσα εταιρεία.

Το εν λόγω κτίριο προορίζεται να στεγάσει τις υπηρεσίες του λιμένος Καρλοβάσου και να αποτελέσει τοπόσημο για όλη την περιοχή.

Θα δημιουργηθούν ζώνες άφιξης -αναχώρησης με αντίστοιχους βοηθητικούς χώρους και χώρους υγιεινής αναβαθμίζοντας όλες τις παροχές προς τους ταξιδιώτες μας.

Το έργο υλοποιείται από το Δήμο Δυτικής Σάμου και χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων συγχρηματοδοτούμενο κατά από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης).

 

Related posts

Χρηματοδότηση για στατική ενίσχυση Δ.Σ. – Νηπιαγωγείο Βαθέος και Δ.Σ. Πυθαγορείου

admin

42.000€ για δύο συναυλίες στον Δήμο Δυτικής Σάμου

admin

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κουμαιίκων, Ιωάννης Καλούσος – «Δεν αξίζει πλέον τον κόπο»

admin

Τρία χρόνια από την τραγωδία: Επιμνημόσυνη δέηση για τα θύματα της πυρκαγιάς της 13ης Ιουλίου 2022 στην Πλάκα Παλαιοχωρίου

admin

Λαϊκή Συσπείρωση Ανατολικής Σάμου: «Ανεπαρκής η προετοιμασία για την αντιπυρική περίοδο»

admin

«Απογοητευτική» η εικόνα εν μέσω αντιπυρικής περιόδου, λέει η ΑΝΑ.Σ.Α

admin

Βαγγέλης Μαρνέζος: “Η Γαλάζια Σημαία γεμίζει χαρά την ακτή μας στο Ποτάμι Καρλοβάσου”

admin

Προσοχή: Άνεμοι έως 9 μποφόρ από το Σάββατο στη Σάμο

admin

Ανατολική Σάμος: Παραιτήθηκε απο Εντεταλμένος Σύμβουλος o Δημήτρης Βλασιάδης

admin