28/04/2026
Σαμιακά

Ακριβό μου αμάξι – Ξεπέρασαν τις 2.175 κατατεθειμένες πινακίδες κυκλοφορίας στη Σάμο

Ξεπέρασαν τις 2.175 οι κατατεθειμένες πινακίδες κυκλοφορίας στο Τμήμα Αυτοκινήτου της Εφορίας Σάμου μέχρι το τέλος του 2018.

Το κόστος συντήρησης του αμαξιού, αλλά και το να πληρώσουν τέλη κυκλοφορίας, τεκμήρια και ασφάλεια έκαναν πολλούς συμπολίτες μας να παραδώσουν τις πινακίδες τους.

Συγκεκριμένα, συμφωνα με τα στοιχεία του Samos24, από την αρχή του 2018 ,οι κάτοχοι αυτοκινήτων που κατέθεσαν τις πινακίδες τους ανέρχονται σε 2.175 ενώ πέρυσι στο ίδιο χρονικό διάστημα ήταν 2.000.

θα πρέπει να σημειωθεί ότι ένα μεγάλο μέρος των πινακίδων που κατατέθηκαν, αφορούσαν σε κατόχους αυτοκινήτων που το καλοκαίρι έκαναν χρήση του ειδικού καθεστώτος της αναλογικής πληρωμής των τελών κυκλοφορίας για το 2018.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Κασπάροφ vs Deep Blue: Ο Σκακιστικός Όμιλος Σάμου τιμά την επέτειο της ιστορικής ήττας

Τριήμερη επίσκεψη του προέδρου του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. Αιγαίου στη Σάμο με επαφές σε φορείς και υπηρεσίες

Βαρύ πένθος στον Μαραθόκαμπο Σάμου για τον χαμό της 30χρονης Κατερίνας, νοσηλεύτριας στο ΠΑΓΝΗ

Θέση υδρονομέα στον ΤΟΕΒ Κάμπου Σάμου: Aιτήσεις έως 30 Απριλίου

Η Ιωάννα Καραγιάννη τερμάτισε στον Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» και ετοιμάζεται για τον ημιμαραθώνιο «Πυθαγόρας ο Σάμιος»

Απεργία σε παιδικούς σταθμούς και ΚΔΑΠ: Διαδήλωση έξω από το Δημαρχείο Ανατολικής Σάμου