17/09/2025
Πολιτικά

Αναβάλλεται η επίσκεψη του Χ. Τριαντόπουλου στη Σάμο

Την αναβολή της προγραμματισμένης επίσκεψης στη Σάμο του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ, Χρήστου Τριαντόπουλου,  γνωστοποίησε ο βουλευτής Σάμου, Χριστόδουλος Στεφανάδης.

Ο κ.Tριαντόπουλος σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά,τέθηκε σε προληπτική καραντίνα λόγω κρούσματος κορωνοϊού, στο οικογενειακό του περιβάλλον.  Να σημειώσουμε ότι ο Υφυπουργός θα είχε διήμερη επίσκεψη στο νησί με αντικείμενο την πορεία των μέτρων στήριξης και αποκατάστασης μετά τον καταστροφικό σεισμό,  ενώ παραλληλα θα εκπροσωπούσε την Κυβέρνηση  στις εορταστικές εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου  στη πόλη της Σάμου.

Η ανακοίνωση του Βουλευτή Σάμου: 
“Όπως με πληροφόρησε σήμερα το πρωί, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ κ. Χ. Τριαντόπουλος, η προγραμματισμένη διήμερη επίσκεψη του στη Σάμο (24-26/03) ακυρώνεται.
Ο λόγος είναι ότι η σύζυγος του διαγνώσθηκε θετική στον Covid – 19 και βάση του πρωτοκόλλου παραμένει σε καραντίνα.
Ο χρόνος της επίσκεψης του θα προγραμματιστεί στο αμέσως προσεχές διάστημα”.

Related posts

Eλλείψεις στην Αστυνομική Διεύθυνση Σάμου – Ερώτηση Στεφανάδη στη Βουλή και η απάντηση του Υπουργείου

admin

Απαλλαγή από ΕΝΦΙΑ σε 120 οικισμούς και χωριά της Σάμου απο το 2027

admin

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Σάμου για το Επικούρειο

admin

Φορολογικές ελαφρύνσεις 1,7 δισ. από Μητσοτάκη στη ΔΕΘ – Ποιοι κερδίζουν

admin

Συμμετοχή αντιπροσωπείας της ΝΕ ΣΑΜΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. στην τελετή της επίσημης αναγνώρισης της Καστανιάς ως «Τόπος Μαρτυρίου»

admin

Διαμαντοπούλου: “Όπως η Κούπα του Πυθαγόρα, έτσι και η κυβέρνηση θα αδειάσει”

admin

Το «Φως εξ Ανατολών»

admin

Η Τομεακή Επιτροπή Σάμου του ΚΚΕ για τον θάνατο του Ηλία Καλύβα

admin

Οι Θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. για το προσφυγικό, την μεταναστευτική πολιτική

admin