13/08/2026
Δήμος

“Ανατροπή” – Επίσκεψη στον Παγώνδα

120812893_3420224678038830_3604061073623345794_o

Την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2020 η “Ανατροπή” επισκέφτηκε την κοινότητα του Παγώνδα, όπου την υποδέχτηκαν ο πρόεδρος της κοινότητας, Γιώργος Τσάτσος, και μέλη του συμβουλίου. Οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης, Χρήστος Χατζηχριστοδούλου, Θεοφάνης Βακράς και Στέλιος Βακράς συνομίλησαν μαζί τους και αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με θέματα της κοινότητας και την λειτουργία του Δήμου.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο και τα μέλη, δυστυχώς ο Δήμος δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες της κοινότητας, η οποία βιώνει μεγάλη απαξίωση σε πολλά ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα και την ανάπτυξη. Ζητήματα που παραμένουν άλυτα από την πλευρά του Δήμου και που διαιωνίζονται. Συνεπώς, το συμβούλιο με μεγάλη απογοήτευση διαπιστώνει ότι δεν λειτουργεί τίποτα όπως θα έπρεπε.

Επιπλέον, ήδη από τα τέλη Ιουνίου η δημοτική αρχή δεσμεύτηκε με την παρουσία της στο χωριό να διευθετήσει καίριας σημασίας ζητήματα, όπως η συντήρηση-ανακαίνιση του νεκροταφείου, η ανακαίνιση της Μεγάλης Βρύσης και η δημιουργία του δρόμου από τον συνεταιρισμό μέχρι το Δημοτικό σχολείο – ένας δρόμος που θα εξυπηρετήσει τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής και τους μαθητές του σχολείου, θα χρησιμοποιείται δε και ως έξοδος διαφυγής. Δυστυχώς, έως και σήμερα, καμία διαδικασία πάνω σε αυτά τα ζητήματα δεν έχει δρομολογηθεί.

θεί.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Βανδάλισαν το κυτίο του απινιδωτή στο Δημαρχείο Ανατολικής Σάμου

202η Επέτειος της Ναυμαχίας της Σάμου – Πρόγραμμα Εκδηλώσεων 5ης και 6ης Αυγούστου

Δυτική Σάμος: Το πρόγραμμα εκδηλώσεων του Αυγούστου

Δήμος Ανατολικής Σάμου: 22 προσλήψεις καθαριστριών στα σχολεία, αιτήσεις έως 5 Αυγούστου

Νέος χώρος στάθμευσης στο Ποτάμι Καρλοβάσου

Ομόφωνο «ναι» στην 99ετή παραχώρηση χρήσης του Μουσείου Ναυπηγικών και Ναυτικών Τεχνών του Αιγαίου στο ΥΠΠΟ