12/05/2025
Δήμος

Αντιδρούν οι κάτοικοι του Μαραθοκάμπου στη τοποθέτηση κεραιών κινητής τηλεφωνίας

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην περιοχή του Όρμου και Κάμπου Μαραθοκάμπου η τοποθέτηση κεραιών κινητής τηλεφωνίας, δίπλα σε σπίτια.

Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι του Όρμου και Κάμπου Μαραθοκάμπου , καθώς έχουν εγκατασταθεί τρεις κεραίες κινητής τηλεφωνίας, σε ταράτσες κατοικιών στις περιοχές τους .

Το θέμα ήρθε προς συζήτηση στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο δυτικής Σάμου, όπου αποφασίστηκε να παρθεί απόφαση λόγου αρμοδιότητας από την κοινότητα Μαραθοκάμπου και στην συνέχεια να προωθηθεί στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του δήμου για τα περαιτέρω .

Οι κάτοικοι  δηλώνουν ότι η τοποθέτησή των κεραιών εγκυμονεί κινδύνους για τους ίδιους, ενώ δεν αγνοούν ότι η τοποθέτηση κεραιών γίνεται με την έκδοση σχετικής άδειας, αλλά ξεκαθαρίζουν ότι θα βάλουν πρώτα την υγεία των πολιτών και μετά την νομιμότητα της εγκατάστασης.

Related posts

Ανησυχία μετά τη φωτιά στον ΧΥΤΑ – Παρέμβαση της “ΑΝΑΣΑ για τη Σάμο”

admin

Κινηματογραφικά γυρίσματα στη Σάμο: Η ταινία “Brave New Love” αναζητά βοηθητικούς Ηθοποιούς

admin

Προθεσμία έως 15/6 για άδειες κατάληψης κοινόχρηστων χώρων από επιχειρήσεις

admin

Δήμος Δυτικής Σάμου: Πρόγραμμα εορτασμού της Επετείου της 8ης Μάϊου 2025

admin

Ανα.Σ.Α. για τη Σάμο : «Ανασφάλεια και Απαξίωση: Το Π.Δ.194/2025  που Απειλεί τις Τοπικές Κοινωνίες»

admin

Επιστολή Δημάρχου Αν. Σάμου στον Υπ. Ενέργειας για το ΠΔ επανακαθορισμού ορίων οικισμών

admin

Επιστολή Δημάρχου Δυτικής Σάμου στον Κεφαλογιάννη: “Να παραμείνει η Βάση Ετοιμότητας στο νησί”

admin

Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας στο Δήμο Δυτικής Σάμου

admin

Υπόμνημα διαμαρτυρίας για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια κατέθεσε ο Δήμος Ανατολικής Σάμου

admin