31.1 C
Σάμος
04/08/2025
Σαμιακά

Απόφαση του Φοιτητικού Συλλόγου Μ.Π.Ε.Σ για κατάληψη

Περιγραφή εικόνας
Κατάληψη από 1 έως 5 Φεβρουαρίου αποφάσισε ο Φοιτητικός Σύλλογος των Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων

Συνεχίζονται οι καταλήψεις σε διάφορα τμήματα πανεπιστημίων της χώρας με φόντο το νομοσχέδιο για την ίδρυση μη κρατικών πανεπιστημίων.

Την ίδια στιγμή μετά από Γενική Συνέλευση του Φοιτητικού Συλλόγου Μ.Π.Ε.Σ αποφασίστηκε, στα πλαίσια των δράσεων ενάντια στο νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, να προχωρήσουν σε κατάληψη από την Πέμπτη 1/2 μέχρι και Δευτέρα 5/2 .

“Μετά από Γενική Συνέλευση του Φοιτητικού Συλλόγου αποφασίστηκε, στα πλαίσια των δράσεων ενάντια στο νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, να προχωρήσουμε σε κατάληψη από Πέμπτη 1/2 μέχρι και Δευτέρα 5/2 όπου θα πραγματοποιηθεί εκ νέου Γενική Συνέλευση καλώντας και τους υπόλοιπoυς συλλόγους να πάρουν αντίστοιχες αγωνιστικές αποφάσεις. Παρακαλούμε την γραμματεία της σχολής να ενημερώσει όσο πιο σύντομα γίνεται για τις ημερομηνίες που θα εξεταστούν τα μαθήματα που θα αναβληθούν με τρόπο τέτοιο ώστε να εξυπηρετεί τους φοιτητές που εξετάζονται”.

Related posts

Εθελοντική Αιμοδοσία στο Κέντρο Υγείας Καρλοβασίου

admin

Ανοικτή Επιστολή του ΕΟΣ Σάμου προς την Πολιτεία: Άμεση παρέμβαση για τις καταστροφές των αμπελώνων από αγριογούρουνα

admin

Σύλληψη 61χρονου Ισλανδού στη μαρίνα Πυθαγορείου για ενδοοικογενειακή βία

admin

Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση του εκπαιδευτικού απο την Δευτέρα

admin

Ποιοι δρόμοι κλείνουν στο Βαθύ για τη «Λευκή Νύχτα»

admin

Εργατικό Κέντρο Σάμου για «Λευκή Νύχτα»: «Μαύρη» για τους εργαζομένους, «Λευκή» για τους εργοδότες

admin

Ακριβοπληρωμένα συστήματα πρόσβασης για ΑμεΑ στο Βόρειο Αιγαίο μένουν ασυντήρητα

admin

Νέα πυρκαγιά στο ΧΥΤΑ Σάμου

admin

Σκανδιναβικά ΜΜΕ αποθεώνουν τη Σάμο: Ανάμεσα στους καλύτερους προορισμούς της Ευρώπης

admin