10/09/2025
Σαμιακά

Από τη Σμύρνη στη Σάμο: Τούρκοι ποδηλάτες ανακαλύπτουν το νησί

Στη Σάμο βρίσκονται από χθες, Σάββατο, περίπου 30 Τούρκοι ποδηλάτες με σκοπό να γνωρίσουν από κοντά τις ομορφιές του νησιού. Οι ποδηλάτες, προερχόμενοι κυρίως από τη Σμύρνη, εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για τη φιλοξενία και τα τοπία της Σάμου, ενώ συνοδεύονται και από Σαμιώτες ποδηλάτες.

Κατά την παραμονή τους στο νησί, οι ποδηλάτες πραγματοποίησαν στάσεις σε διάφορες κοινότητες και απαθανάτισαν εκπληκτικά τοπία του νησιού με τα κινητά τους τηλέφωνα .

Η επίσκεψή τους περιλάμβανε διαδρομές μέσα από γραφικά χωριά και ιστορικά μνημεία, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εικόνα της φυσικής ομορφιάς και της πολιτιστικής κληρονομιάς της Σάμου.

Η αποστολή αναχωρεί για την Τουρκία το απόγευμα της Κυριακής, 19 Μαΐου, με πλοίο, ολοκληρώνοντας έτσι ένα αξέχαστο ταξίδι γεμάτο εντυπώσεις και νέες εμπειρίες.

Related posts

Ζιφιός πάνω από τη θαλάσσια τάφρο της Ικαρίας

admin

ΣΑΕΚ Σάμου: Αιτήσεις για το έτος 2025-2026 έως 12 Σεπτεμβρίου

admin

Τουρκικά τουριστικά σκάφη αγκυροβολούν στη Σάμο λίγα μέτρα από τις ακτές

admin

Σεισμός 3,2 Ρίχτερ τα ξημερώματα στη Σάμο

admin

Φλώρα Τζεβρένη: «Δεν θα αρκεστούμε σε ψίχουλα πολιτικής – Θέλουμε πραγματική στρατηγική για το δημογραφικό»

admin

Παγκόσμια Ημέρα Φυσικοθεραπείας – Η αξία της κίνησης για μια καλύτερη ζωή

admin

Καταγγελία του Συλλόγου Δασκάλων Σάμου για πιέσεις να συγχωνευτούν τμήματα

admin

Δήμητρα Θάνου: «Οι 57 ζωές δεν είναι αριθμοί» – Ηχηρό μήνυμα από το Καρλόβασι για τα Τέμπη

admin

Συγκεντρώσεις για τα Τέμπη σε Βαθύ και Καρλόβασι

admin