20/04/2025
Δήμος

Αρνητικά όλα τα τεστ στον Δήμο Δυτικής Σάμου

Και τα 34 τεστ κορωνοϊού που πραγματοποίησε σήμερα ο δήμος Δυτικής Σάμου, με δική του πρωτοβουλία ήταν αρνητικά.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί της Τρίτης 9 Μαρτίου , δωρεάν τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού, σε υπαλλήλους του Δήμου Δυτικής Σάμου , κατόπιν συνεργασίας του δήμου και την Κινητή Μονάδα Υγείας του Κέντρου Υγείας Καρλοβάσου , στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Συγκεκριμένα, η μονάδα πραγματοποίησε τριάντα τέσσερα (34) δειγμάτων για τεστ θετικότητας στον Κορωνοϊό από τους εργαζόμενους εκ των οποίων όλα ήταν αρνητικά.
«Τέτοιοι έλεγχοι είναι απαραίτητοι για την καταγραφή της επιδημιολογικής εικόνας του covid-19 στο δήμο μας.

Να τονίσουμε ότι ελήφθησαν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας για την αποφυγή διασποράς του ιού, όπως: καθαρός χώρος, διατήρηση απόστασης μεταξύ των συμμετεχόντων, χρήση αντισηπτικών, κ.α.» αναφέρει ο δήμος σε ανακοίνωση του .

Related posts

Υπόμνημα διαμαρτυρίας για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια κατέθεσε ο Δήμος Ανατολικής Σάμου

admin

Επίσκεψη στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Καρλοβασίου

admin

Ανα.Σ.Α.: Στο επίκεντρο ο ΧΥΤΑ και η καθημερινότητα των πολιτών ενόψει του Δημοτικού Συμβουλίου

admin

Ανατολική Σάμος: Ελέγχθηκε η ποιότητα του νερού σε οκτώ σημεία

admin

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Ανατολικής Σάμου τη Μ. Δευτέρα

admin

Φράγμα Καρβούνη: Υπογράφηκε η σύμβαση για την ωρίμανση των μελετών

admin

“Α.Ε. KARLOVASI CUP 2025”: Διήμερο Ποδοσφαίρου στη Σάμο

admin

Σάμος: Ισχυρές Βροχές και Καταιγίδες από Κυριακή 06/04 έως Δευτέρα 07/04

admin

Αιχμές Καρρά για την δημοτική αρχή Ανατολικής Σάμου: Η “αδιαφορία” οδήγησε σε απώλεια θέσεων εργασίας

admin