29.9 C
Σάμος
07/07/2024
Αστυνομικά - Λιμενικά

Αστυνομικό Δελτίο

Σύλληψη ημεδαπού στη Σάμο για διάπραξη κλοπής

Συνελήφθη την Παρασκευή 21-06-2024 στην περιοχή Χώρα της Σάμου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πυθαγορείου Σάμου, ημεδαπός (32χρονος), σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπής. Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, απογευματινές ώρες της ίδιας ημέρας (21-06-2024), ο συλληφθείς μπήκε σε οικία στην παραπάνω περιοχή και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ, ζευγάρι γυαλιά, άδεια ικανότητας οδήγησης και κινητό τηλέφωνο. Κατά την ερευνητική διαδικασία κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 567,23 ευρώ, που είχε στην κατοχή του ο δράστης. Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πυθαγορείου Σάμου.

Τροχαίο ατύχημα

Από το Αστυνομικό Τμήμα Πυθαγορείου Σάμου διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα το Σάββατο 22-06-2024 σε οδικό δίκτυο στο Πυθαγόρειο. Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, στο συγκεκριμένο περιστατικό ενεπλάκησαν Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο οδηγούμενο από ημεδαπό (64χρονος) και αλλοδαπή (53χρονη) που κινούταν πεζή, ενώ κατά τον χρόνο του συμβάντος τραυματίστηκε η προαναφερόμενη πεζή. Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται.

Σύλληψη αλλοδαπού στη Σάμο για αδικήματα της ποινικής νομοθεσίας

Συνελήφθη χθες Κυριακή (23-06-2024) στη Σάμο, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. (Δίκυκλης Αστυνόμευσης) του Αστυνομικού Τμήματος Σάμου, με τη συνδρομή της Ο.Π.Κ.Ε. (Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας) της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, αλλοδαπός (44χρονος), ο οποίος κατηγορείται για τα αδικήματα της κλοπής, της εξύβρισης, της απειλής και της βίας κατά υπαλλήλων.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, την Κυριακή (22-06-2024) το απόγευμα, ο προαναφερόμενος αλλοδαπός αφαίρεσε διάφορα προϊόντα από δύο καταστήματα τουριστικών ειδών στην παραπάνω περιοχή. Ο δράστης, κατά τον εντοπισμό του από τους αστυνομικούς, τους εξύβρισε, τους απείλησε και τους επιτέθηκε με τη χρήση σωματικής βίας προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη. Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σάμου.

Related posts

Διακομιδή 53χρονης Τουρκάλας από τους Φούρνους στη Σάμο

admin

Σύλληψη δύο ατόμων στη Σάμο για διατάραξη ησυχίας

admin

Εορτασμός της «Ημέρας Τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας στη Σάμο

admin

Λιμενικό Σώμα: Πρωτοφανής διαδικασία μεταθέσεων “τιμωρεί” τα στελέχη με περισσότερα μόρια

admin

Συλλήψεις για πλαστογραφία και απόπειρα κλοπής – Τροχαίο ατύχημα

admin

Συνελήφθησαν πέντε άτομα στη Σάμο για καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών

admin

Ακυβερνησία ταχύπλοου σκάφους στη Σάμο

admin

Τροχαίο ατύχημα στην Ικαρία

admin

Συνελήφθη 67χρονος στη Σάμο για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών

admin