21.1 C
Σάμος
05/11/2025
Δήμος

Γ. Στάντζος: «Είναι λυπηρό γεγονός να μην παραστεί η Φιλαρμονική στις εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου»

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Φιλαρμονική «Βαθύλλος – Αντώνης Γεροχριστοδούλου», μετά τον σεισμό της 30ής Οκτωβρίου 2020, που οδήγησε στην αναγκαστική απομάκρυνσή της από την π. Μαυρογένειο Σχολή στο Μαλαγάρι στο χώρο όπου στεγάζονταν παλαιότερα η μουσική Σχολή «Αρμονία, τοποθετήθηκε ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου, Γιώργος Στάντζος, κατά τη διάρκεια του χθεσινού Δημοτικού Συμβουλίου .

«Είναι λυπηρό γεγονός να μην παραστεί η Φιλαρμονική, για τους λόγους που γνωρίζουμε, στις εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου», ανέφερε αρχικά ο δήμαρχος.

«Η Φιλαρμονική αντιμετωπίζει πρόβλημα στέγασης, όπως «άστεγο» παραμένει και το ΕΚΑΒ Σάμου όπου βρίσκονται μέσα στις λάσπες. Μετά τον σεισμό έχουμε σχολεία που είναι σε κοντέινερ», τόνισε ο κ. Στάντζος.

Ο δήμαρχος, συνέστησε υπομονή στη «Φιλαρμονική Βαθύλλος – Αντώνης Γεροχριστοδούλου» και πρότεινε να χρησιμοποιηθεί η αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου Σάμου, όπου υπάρχει και σκηνή για τις ανάγκες της Φιλαρμονικής.

Σύμφωνα με τον ίδιο «αρκεί να υπάρχει καλή διάθεση».

Related posts

Πρώτο βραβείο για τη Σάμο στα Greek Travel Awards 2025

admin

Κριτική της Λαϊκής Συσπείρωσης για τη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου και τις ελλείψεις στα σχολεία

admin

Μητσός: «Η αυτοδιοίκηση δεν είναι κομματικό όργανο, να μιλάμε για τον τόπο μας»

admin

Θέση της Λαϊκής Συσπείρωσης: «Να στηριχθούν τα ΕΛΤΑ, όχι να παραδοθούν στα ιδιωτικά συμφέροντα»

admin

Η ΑναΣΑ ζητά άμεση ανάκληση της απόφασης για τα ΕΛΤΑ και έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

admin

Παραίτηση Γεώργιου Καργιωτάκη από την παράταξη «ΑΝΑΤΡΟΠΗ»

admin

Ο Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου για τα 5 χρόνια από τον καταστροφικό σεισμό της 30ής Οκτωβρίου 2020

admin

Πέντε χρόνια από τον φονικό σεισμό: Σχολεία σε κοντέινερ, ναοί κλειστοί, έργα σε εκκρεμότητα στη Δυτική Σάμο

admin

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επετειακή εκδήλωση του Δήμου Δυτικής Σάμου για την 28η Οκτωβρίου

admin