16/06/2026
Πολιτικά

Δεν ενημερώθηκε ο Βουλευτής Σάμου για την συνάντηση Στάντζου- Κουμουτσάκου

Όσον αφορά στη συνάντηση που πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου, Γεώργιος Στάντζος, με τον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Γεώργιο Κουμουτσάκο, ο Βουλευτής Ν. Σάμου Καθηγητής Καρδιολογίας κ. Χριστόδουλος Ι. Στεφανάδης, γνωστοποιεί  τα ακόλουθα.

Η συνάντηση προγραμματίστηκε από το δήμαρχο και πραγματοποιήθηκε χωρίς προηγούμενη ενημέρωση του βουλευτή. Είναι αυτονόητο ότι αν υπήρχε σχετική ενημέρωση, στη συνάντηση θα έπρεπε να παρευρίσκεται ως βασικός θεσμικός παράγων ο βουλευτής, για τον καλύτερο συντονισμό των δράσεων που απαιτεί το μείζον πρόβλημα της μετανάστευσης.

Ο Βουλευτής, ανεξάρτητα από αυτό, βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους αρμόδιους Υπουργούς για την αντιμετώπιση του προβλήματος και πιστεύει ότι ασχέτως των συναντήσεων του κ. Δημάρχου θα βρεθεί αποτελεσματική και άμεση λύση στο πρόβλημα που ταλανίζει το νησί μας.

 

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Το ΚΚΕ Σάμου επικρίνει τις αντιδράσεις για τη μεταφορά μεταναστών

Αλλαγές στη Γενική Γραμματεία Αιγαίου: Φεύγει ο Κουτουλάκης, έρχεται ο Μάγγος

Επιβεβαιώνεται η μεταφορά μεταναστών από την Κρήτη στη Σάμο: Οι διαβεβαιώσεις Πλεύρη στον Στεφανάδη

Παράταση για τις ιαματικές πηγές ζητούν ο Δήμος Δυτικής Σάμου και ο Δήμος Ικαρίας

1,25 εκατ. ευρώ στους δήμους Σάμου και Ικαρίας – Τι αποφάσισε η ΚΕΚΑ

Νίκος Στεφανής: «Δεν ανήκω πλέον στη ΝΔ, με πλήγωσαν και πλήγωσαν το νησί μου»