26.9 C
Σάμος
31/07/2025
Περιφερειακά

Εκπαίδευση Εξουσιοδοτημένων Σπερματεγχυτών

Περιγραφή εικόνας

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου και Ικαρίας, στα πλαίσια της οργάνωσης κύκλου εκπαίδευσης για την απόκτηση Πιστοποιητικού Ικανότητας Εξουσιοδοτημένου Σπερματεγχύτη, από τον ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ (Ινστιτούτο Κτηνιατρικών Ερευνών) σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην Υ.Α. 304382 (Β 1755/2004), ενηµερώνει όσους ενδιαφέρονται, να καταθέσουν αίτηση στην οικεία κτηνιατρική αρχή σε επίπεδο Περιφερειακής Ενότητας.

Η αίτηση πρέπει να συνοδεύεται από αντίγραφο πτυχίου κι ένα σύντομο βιογραφικό σημείωμα.  Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να απευθύνεστε στο Τμήμα Κτηνιατρικής της ΔΑΟΚ της Π.Ε. Σάμου.

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:22733-53461,50440&50423.

Related posts

«Πρόγραμμα Εορτασμού της 6ης Αυγούστου – Μεταμορφώσεως του Σωτήρος – Ημέρα της 201ης Επετείου της Ναυμαχίας της Μυκάλης»

admin

Χαιρετισμός Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου για συμπλήρωση 113 χρόνων απο την απελευθέρωση της Ικαρίας

admin

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου στην Ικαρία

admin

Συνάντηση Υφυπουργού Ναυτιλίας Στέφανου Γκίκα με Περιφερειάρχες Νησιωτικών Περιοχών

admin

«Θα ξεσηκωθούμε πάλι»: Προειδοποίηση Μουτζούρη για το μεταναστευτικό στα νησιά

admin

Στο πλευρό των επισκευαστών οχημάτων ο Κώστας Μουτζούρης

admin

Η πολιτική προστασία για τα νησιά μας θα πρέπει να γίνει προτεραιότητα στην πράξη

admin

Θωράκιση απέναντι στην κλιματική αλλαγή: Ξεκίνησαν έργα-κλειδιά  συνολικού 8,7 εκατ. ευρώ για το Βόρειο Αιγαίο

admin

Αναστασία Αντωνέλη: «Λάβαμε υποσχέσεις… Μένει να δούμε την υλοποίηση» μετά τη συνάντηση με το Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης

admin