22.8 C
Σάμος
06/06/2025
Σαμιακά

Εμπορικός Σύλλογος Καρλοβάσου : Οδηγοί σταθμεύουν σε θέσεις για ΑμεΑ

Ο εμπορικός Σύλλογος Καρλοβάσου παίρνει θέση για τους ασυνείδητους οδηγούς που παρκάρουν σε θέσεις στάθμευσης για ΑμεΑ  στο κέντρο της περιοχής.

«Συνάδελφοι επαγγελματίες της πόλης μας, επικοινωνούμε και πάλι μαζί σας για να επισημάνουμε κάτι που έπεσε στην αντίληψή μας και το θεωρούμε σημαντικό.

Διαπιστώσαμε ότι σχεδόν σε όλες τις θέσεις στάθμευσης ΑΜΕΑ που υπάρχουν στο Καρλόβασι, σταθμεύουν όλων των ειδών τα αυτοκίνητα, εκτός από αυτά για τα οποία υπάρχουν οι θέσεις.

Τα αυτοκίνητα που είδαμε δεν ήταν των συναδέλφων εμπόρων αλλά πολιτών που δεν σεβάστηκαν τους συνανθρώπους μας που τους χρειάζεται η ευκολότερη πρόσβαση και στάθμευση.

Ας συνεχίσουμε όλοι εμείς, που είμαστε λόγω της εμπορικής απασχόλησής μας καθημερινά στην πόλη να σεβόμαστε και να αφήνουμε ελεύθερες αυτές τις ειδικές θέσεις στάθμευσης, όπως κάναμε μέχρι σήμερα, μήπως και δώσουμε το καλό παράδειγμα και στους υπόλοιπους απρόσεκτους οδηγούς.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!

ΥΓΕΙΑ, ΧΑΡΑ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΥΤΥΧΙΑ!!!

ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ!!!» αναφέρει ο Εμπορικός Σύλλογος Καρλοβάσου

Related posts

Καλτάκης σε Βορίδη: “Εικόνες ντροπής που δυσφημίζουν το νησί” – Αίτημα για άμεσα μέτρα στο μεταναστευτικό

admin

Σάμος: Απίστευτες σκηνές στο Ποτάμι – Ταχύπλοο αποβίβασε μετανάστες μπροστά στα έκπληκτα μάτια λουομένων

admin

Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Αγίας Τριάδος Βαλεοντάδων Σάμου

admin

Σημαντική διάκριση Φοιτητή του Τμήματος ΜΠΕΣ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

admin

Εθελοντική Αιμοδοσία στο Κέντρο Υγείας Καρλοβασίου στις 20 Ιουνίου

admin

Αντιδήμαρχος Δυτ. Σάμου για σύμβαση: «Όλα έγιναν νόμιμα» – Πρ. Δήμαρχος : «Προκλητική ευνοιοκρατία, ζήτημα ηθικής τάξης»

admin

Φωτορεπορτάζ: Συγκέντρωση Αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη στην Πλατεία Πυθαγόρα στη Σάμο

admin

Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καπνίσματος: Ενημέρωση και υποστήριξη από το Γενικό Νοσοκομείο Σάμου

admin

Ενημερωτικές εκδηλώσεις για τις Δράσεις ενίσχυσης επενδυτικών σχεδίων σε μικρά νησιά των Περιφερειών Βορείου-Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης του Προγράμματος Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης 2021-2027

admin