05/06/2026
Αστυνομικά - Λιμενικά

Εξιχνιάστηκε υπόθεση διάρρηξης – κλοπής περιπτέρου

 

Συνελήφθησαν 3 αλλοδαποί – Κατασχέθηκε πλήθος καπνικών προϊόντων

Εξιχνιάστηκε, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, υπόθεση διάρρηξης – κλοπής καταστήματος, που έλαβε χώρα προχθές (06-04-2020) στη Σάμο.

Συνελήφθησαν άμεσα την ίδια ημέρα στη Σάμο, τρεις (3) αλλοδαποί, ηλικίας 26, 28 και 32 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία κατά περίπτωση, για τα αδικήματα της κλοπής και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, ο 32χρονος αφού παραβίασε ρολό ασφαλείας του καταστήματος, αφαίρεσε από τον εσωτερικό χώρο του, συσκευασίες τσιγάρων και καπνού αξίας -4.000- ευρώ περίπου, καθώς και το χρηματικό ποσό των -300- ευρώ.

Κατά τη διερεύνηση της συγκεκριμένης υπόθεσης, διακριβώθηκε η εμπλοκή του 26χρονου και του 28χρονου, οι οποίοι προμηθεύτηκαν καπνικά προϊόντα από τον 32χρονο, με σκοπό την περαιτέρω διάθεση τους σε υποψήφιους αγοραστές έναντι χρηματικής αμοιβής.

Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκε το μεγαλύτερο μέρος των κλοπιμαίων και κατασχέθηκε.

Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Δικογραφία σε βάρος ημεδαπού για κακομεταχείριση πέντε σκύλων στη Σάμο

Σύλληψη στην Ικαρία για κακομεταχείριση αγελάδας

Συνελήφθησαν στο Καρλόβασι λίγο πριν φύγουν με το πλοίο – είχαν κλέψει 4.800 ευρώ και κοσμήματα από σπίτι στο Βαθύ

Σύλληψη 25χρονου για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας 21χρονης στην παραλία Γάγκου

2.223 έλεγχοι για κράνος στο Βορειοανατολικό Αιγαίο – 20 παραβάσεις στη Σάμο

Χασίς σε σακίδιο εντόπισαν αστυνομικοί στο Ηραίον