21.9 C
Σάμος
30/05/2025
Δήμος

Επίσκεψη Προέδρου του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδος

Σε συνέχεια της πρόσκλησης που απηύθυνε ο Δήμος Ανατολικής Σάμου στον Πρόεδρο του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδος , κ. Βασίλειο Μπαρδάκη, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί συνάντηση με τους παρόντες επικεφαλής παρατάξεων και εκπρόσωπο της Τ.Ε.Ε. παράρτημα Σάμου, κατά την οποία ο κ. Μπαρδάκης ενημέρωσε ότι όλος ο σύλλογος είναι στη διάθεση του Δήμου ώστε να βοηθήσουν όπου χρειαστεί.

Συζητήθηκε το θέμα της αντισεισμικής θωράκισης των κτηρίων συνάθροισης με ιδιαίτερη έμφαση στα σχολεία. Υπήρξε, επίσης, ενημέρωση για τις  διαδικασίες μετασεισμικού και προσεισμικού ελέγχου καθώς και για τους σύγχρονους κανόνες επεμβάσεων.

Την προηγούμενη μέρα, είχε επισκεφτεί, με κλιμάκια του Δήμου, τις σεισμόπληκτες υποδομές και έγινε διενέργεια μη καταστροφικών ελέγχων.

Προγραμματίστηκε, τέλος, τηλεδιάσκεψη με τον κ. Μπαρδάκη στην επόμενη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να ενημερωθεί το Σώμα.

 

 

Related posts

Ο Μάκης Βορίδης ενέκρινε 1,5 εκατ. ευρώ για το αλιευτικό καταφύγιο Αγίου Ισιδώρου Σάμου.

admin

“Ανατροπή”: Επιτυχία στους εξεταζόμενους των Πανελλαδικών εξετάσεων

admin

Μήνυμα Δημάρχου Ανατολικής Σάμου για τις Πανελλήνιες εξετάσεις

admin

Μήνυμα Δημάρχου Δυτικής Σάμου για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

admin

Δημοτικό Συμβούλιο Ανατολικής Σάμου: Όλα τα θέματα της συνεδρίασης της 29ης Μαΐου

admin

Καθολική Εκκλησία Σάμου: Ξεκίνησαν οι σωστικές εργασίες στερέωσης στη νότια όψη

admin

Ο Δήμος Δυτικής Σάμου κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τα αγριογούρουνα – Επιστολή διαμαρτυρίας στον Υπουργό

admin

Δυτική Σάμος: Το Δημαρχείο μετατράπηκε σε χώρο κατάνυξης – Τελέστηκε Ευχέλαιο για πρώτη φορά

admin

Συνάντηση εργασίας για το Φράγμα Καρβούνη και δεσμεύσεις για την επιτάχυνση των διαδικασιών

admin