30/07/2026
Σαμιακά

Επίσκεψη της Ένωσης Ξενοδόχων Σάμου στη Στοκχόλμη

φωτο στοκχολμη

Επίσκεψη της Ένωσης Ξενοδόχων του Νομού Σάμου στη Στοκχόλμη και συνάντηση με τους Tour Operators των εταιρειών TUI , Apollo και Air Tours.

O Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων του Νομού Σάμου κ. Εμμανουήλ Βαλής και ο Αντιπρόεδρος κ. Γεώργιος Χατζηδημητρίου επισκέφτηκαν την Στοκχόλμη λόγω προγραμματισμένης συνάντησης με τους Tour Operators των εταιρειών TUI, Apollo και Air Tours.

Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν υπήρξε το κομμάτι των κρατήσεων όπου και αποφασίστηκε να υπάρξει αμοιβαία προσπάθεια για να φτάσουν πάλι στα επίπεδα του προηγούμενου έτους.

Επιπρόσθετα ζητήθηκε να υπάρξουν περισσότερες πτήσεις από τις Σκανδιναβικές χώρες με προορισμό το νησί της Σάμου και επιμήκυνση της τουριστική περιόδου για το έτος 2021.

Η εταιρεία Air Tours εκπροσωπούμενη από τον ιδιοκτήτη της κ. Γιάκε έλαβε την απόφαση να προσθέσει μια επιπλέον αεροπορική πτήση την εβδομάδα για το έτος 2021. Ακολούθως οι εταιρείες Apollo και ΤUI δεσμεύτηκαν πως θα εξετάσουν το παραπάνω αίτημα και θα έχουν οριστική απάντηση στην επόμενη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση του Βερολίνου (ITB Berlin 2020).

Τέλος ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο θέμα της περιβαλλοντικής συνείδησης. Τονίστηκε από όλους τους Tour Operators  πως θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη σημασία στο περιβάλλον από την πλευρά του Δήμου και των Ξενοδοχείων  ώστε ο προορισμός να καταστεί πιο «πράσινος» και αυτό να έχει θετικά αποτελέσματα στις κρατήσεις και κατ΄επέκταση στον Τουρισμό.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην παραλιακή του Βαθιού για «Samos City Beat» και «Λευκή Νύχτα»

Κοντακαίικα: «Όχι» των γονέων στην υποβάθμιση του Δημοτικού από 6θέσιο σε 5θέσιο

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε Σάμο και Ικαρία

Έρη Ρίτσου – Το κάστρο της Θυραμιάς: Ένα συναρπαστικό βιβλίο εποχής

Δρομολόγια «Λευκά Όρη»: Πώς συνδέεται η Σάμος με Πειραιά και Δωδεκάνησα

Η Σάμος τιμά τους Σαμίους Αγίους της: Διήμερο εκδηλώσεων 1 και 2 Αυγούστου