26/05/2026
Πολιτικά

Επίσκεψη Υπουργού Εσωτερικών Μεγάλης Βρετανίας και Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου στη Σάμο

Επίσκεψη στη Σάμο πραγματοποιούν σήμερα Τρίτη 3 Αυγούστου 2021 και αύριο Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021 η Βρετανίδα Υπουργός Εσωτερικών κα Priti Patel και ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότης Μηταράκης.

Το απόγευμα, η κ. Patel και ο κ. Μηταράκης θα συναντηθούν στο δημαρχείο Ανατολικής Σάμου με τον Αντιπεριφερειάρχη Σάμου κ. Βασίλη Πανουράκη, τον Δήμαρχο Ανατολικής Σάμου κ. Γεώργιο Στάντζο και τον Δήμαρχο Δυτικής Σάμου κ. Αλέξανδρο Λυμπέρη.

Η κ. Patel επισκέπτεται τη Σάμο στο πλαίσιο της επίσκεψής της στη χώρα μας και στην ατζέντα των συζητήσεων , θα βρεθούν οι εξελίξεις στο μεταναστευτικό και οι επιπτώσεις του στην τοπική κοινωνία, όπως και η τουριστική προβολή της Σάμου σε μία σημαντική αγορά όπως η Μεγάλη Βρετανία.

Αύριο, η Βρετανίδα Υπουργός Εσωτερικών και ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου θα επισκεφθούν μαζί με τον Γενικό Γραμματέα Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο κ. Μάνο Λογοθέτη, την υπό κατασκευή νέα κλειστή / ελεγχόμενη δομή στη θέση Ζερβού.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Η Καρυστιανού παρουσίασε στη Θεσσαλονίκη την Ιδρυτική Διακήρυξη του κινήματος «Ελπίδα για τη Δημοκρατία»

Στεφανάδης για «Πόθεν Έσχες»: «Δεν κρύβω σκελετούς στην ντουλάπα»

Αναφορά στη Βουλή για τις συνθήκες στο Ειδικό Σχολείο Σάμο

510.000 ευρώ για ανακαίνιση τριών σχολείων σε Καρλόβασι, Ράχες και Εύδηλο

ΚΚΕ Σάμου για το δυστύχημα στο Ηραίο: Ολόκληρο νησί χωρίς Επιθεώρηση Εργασίας για την Υγιεινή και Ασφάλεια

Σάμος: Συλλυπητήρια ΔΕΕΠ ΝΔ για το δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε συμπολίτη μας