17/06/2026
Πολιτικά

Επίσκεψη Υποψηφίων Βουλευτών ΠΑ.ΣΟ.Κ. Νομού Σάμου στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Σάμου

 

 

Την Τρίτη 2 Μαΐου πραγματοποιήθηκε συνάντηση των Υποψηφίων Βουλευτών Νομού Σάμου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. με τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου κ. Γεώργιο Μιαούλη.

 

Τα κυριότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η υπηρεσία στον νομό μας είναι η έλλειψη μόνιμου προσωπικού, το οποίο πρέπει να είναι έμπειρο και καλά εκπαιδευμένο. Οι προσλήψεις του εποχικού προσωπικού, που είναι μόνο για την δασοπυρόσβεση, δεν είναι μόνιμη λύση στο πρόβλημα της υποστελέχωσης. Πρέπει να γίνει ανανέωση του στόλου οχημάτων και του εξοπλισμού και να γίνουν νέες κτιριακές υποδομές για να στεγαστούν ο συντονιστής επιχειρήσεων Νήσων και Κρήτης και η Διοίκηση του Νομού.

 

Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. πιστεύει σε ένα αξιόμαχο Πυροσβεστικό Σώμα, ως επιχειρησιακό βραχίονα της Πολιτικής Προστασίας, που θα στελεχώνεται και θα χρηματοδοτείται επαρκώς από το κράτος ώστε να μπορεί να επιτελεί το έργο του με επιτυχία και ασφάλεια.

 

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Το ΚΚΕ Σάμου επικρίνει τις αντιδράσεις για τη μεταφορά μεταναστών

Αλλαγές στη Γενική Γραμματεία Αιγαίου: Φεύγει ο Κουτουλάκης, έρχεται ο Μάγγος

Επιβεβαιώνεται η μεταφορά μεταναστών από την Κρήτη στη Σάμο: Οι διαβεβαιώσεις Πλεύρη στον Στεφανάδη

Παράταση για τις ιαματικές πηγές ζητούν ο Δήμος Δυτικής Σάμου και ο Δήμος Ικαρίας

1,25 εκατ. ευρώ στους δήμους Σάμου και Ικαρίας – Τι αποφάσισε η ΚΕΚΑ

Νίκος Στεφανής: «Δεν ανήκω πλέον στη ΝΔ, με πλήγωσαν και πλήγωσαν το νησί μου»