18.4 C
Σάμος
16/03/2025
Σαμιακά

Επιμελητήριο: Δυστυχώς οι τοπικές επιχειρήσεις μας τείνουν να εξαφανιστούν από την πόλη της Σάμου

Εικόνα με Link Προληπτικές Εξετάσεις

 

Την υποστήριξη των τοπικών επιχειρήσεων όσον αφορά την τροφοδοσία και την προμήθεια προιόντων για τις ανάγκες του Μεταναστευτικού ζητά ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, κ. Γιώργος Κυριαζής.
Με επιστολή του προς τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη, τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Νικόλαο Παναγιωτόπουλο, τον βουλευτή Σάμου και τον δήμαρχο Ανατολικής Σάμου, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου αναφέρει πως λόγω  των συνεπειών της υγειονομικής αυτής κρίσης του κορονοϊού, αλλά και των προβλημάτων των τελευταίων 5-6 ετών στο νησί μας από το μεταναστευτικό,  έχουν κλείσει πολλές επιχειρήσεις στη Σάμο και ειδικά στην πρωτεύουσα. 

«Με έγγραφά μας από το 2016 ενημερώσαμε και προειδοποιήσαμε τις εκάστοτε Κυβερνήσεις για το πλήγμα που θα δέχονταν και που τελικά δέχτηκε η οικονομία του τόπου. Συνεχίζουμε να προτείνουμε ότι θα πρέπει να υποστηριχτούν οι τοπικές επιχειρήσεις σε ότι αφορά την τροφοδοσία και την προμήθεια προϊόντων για τις ανάγκες του μεταναστευτικού.

Δυστυχώς, οι τοπικές επιχειρήσεις μας τείνουν να εξαφανιστούν από την πόλη της Σάμου, και με τη φετινή δυσοίωνη εικόνα του τουρισμού οδηγούνται σε οριστικό κλείσιμο.  Παρακαλούμε όπως λάβετε υπόψη τα παραπάνω για την υποστήριξη των επιχειρήσεων μας», αναφέρει ο κ. Γιώργος Κυριαζής. 
Proteas Blu Resort

Related posts

Ασθενής σεισμική δόνηση στη Σάμο: Πού εντοπίστηκε το επίκεντρο

admin

Φιλοζωικό Σωματείο Σάμου: Ανοιχτή Επιστολή στους Δήμους για αθόρυβα βεγγαλικά το Πάσχα

admin

Samos Holidays & Tilos Travel: Νέα Δρομολόγια απο Κουσάντασι για Σάμο – Έναρξη 28 Μαρτίου (Βαθύ) & 21 Απριλίου (Πυθαγόρειο)

admin

Στρογγυλή Τράπεζα στη Σάμο: Γυναίκες συζητούν για Ισότητα και Δικαιώματα

admin

Δίωξη αγριόχοιρων: Πρόσκληση για συμμετοχή κυνηγών από τη Διεύθυνση Δασών Σάμου

admin

Παραλιακό μέτωπο Σάμου: Απογοητευτική η εικόνα πριν την έναρξη της σεζόν

admin

Αύξηση 4,2% στην επιβατική κίνηση του αεροδρομίου Σάμου

admin

«Υγρό Πυρ 2025»: Άσκηση ετοιμότητας στο Κοκκάρι Σάμου

admin

Εθελοντική Αιμοδοσία στη Σάμο: Το 1ο Πειραματικό Γυμνάσιο δίνει το παράδειγμα

admin