05/05/2026
Σαμιακά

Επιστολή στον Πρωθυπουργό απο γονείς για την έλλειψη παιδιάτρων στο Νοσοκομείο Σάμου

Για το τραγικό σημείο που έχει περιέλθει η κατάσταση με την έλλειψη παιδιάτρων στο Νοσοκομείο Σάμου γονείς, απέστειλαν επιστολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη ζητώντας την παρέμβαση του για την επάνδρωση της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου.

Το περιεχόμενο της επιστολής έχει ως εξής:

Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ

Αναγκαζόμαστε με την παρούσα επιστολή να απευθυνθούμε σε σας για το σοβαρότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε καθώς από όλα τα κλιμάκια του τομέα υγείας δεν βρέθηκε καμία λύση μέχρι τώρα.

Το θέμα για το οποίο ζητούμε τη βοήθειά σας είναι για την παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου Σάμου η οποία κινδυνεύει άμεσα να κλείσει, καθώς η μοναδική παιδίατρος που υπάρχει λόγω δυσμενών συνθηκών εργασίας κατέθεσε την παραίτηση της .

Το κλείσιμο της κλινικής εγκυμονεί άμεσα σοβαρό κίνδυνο για όλα τα παιδιά του ακριτικού νησιού μας.

Επειδή γνωρίζουμε την ευαισθησία σας στα θέματα υγείας και ιδιαιτέρως των παιδιών παρακαλούμε για άμεσες ενέργειές σας που αφορούν στην τοποθέτηση παιδιάτρων στην ανωτέρω κλινική.

Μετά τιμής

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Το Blue Star Myconos θα δέσει στη Μυτιλήνη- ακυρώνεται το δρομολόγιο της Δευτέρας για Βαθύ

Νωρίτερα φέτος οι μέδουσες στις ελληνικές θάλασσες – εντοπίστηκαν και στα νερά της Σάμου

Πανήγυρη του Αγίου Γεωργίου του Νεομάρτυρος στη Χώρα Σάμου στις 9 και 10 Μαΐου

Σάμος: Έφτασαν οι πρώτοι 150 Βρετανοί τουρίστες της Jet2 μετά από 8 χρόνια προσπαθειών

Τροποποιείται το δρομολόγιο του Blue Star Myconos από Θεσσαλονίκη λόγω κακοκαιρίας

Πορεία, κατάθεση στεφάνων, ομιλίες και συναυλία οι εκδηλώσεις της Εργατικής Πρωτομαγιάς στη Σάμο