27.2 C
Σάμος
28/07/2025
Σαμιακά

ΕΠΣ & Ε.Ο.Δ Σάμου: Σεμινάρια πρώτων βοηθειών, ΚΑΡΠΑ και χρήσης απινιδωτή

Περιγραφή εικόνας

Η ΕΠΣ Σάμου γνωστοποιεί ότι σε συνεργασία με το τοπικό παράρτημα Σάμου της Ε.Ο.Δ,  θα διοργανώσει σεμινάρια πρώτων βοηθειών, ΚΑΡΠΑ και χρήσης απινιδωτή. Το σεμινάρια απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο σε εκπροσώπους των ποδοσφαιρικών σωματείων της ΕΠΣ Σάμου.

 Τα αντικείμενα της εκπαίδευσης σε θεωρητικό και σε πρακτικό επίπεδο είναι:

– Καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ)

-Χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή (ΑΕΑ)

-Αντιμετώπιση πνιγμονής

-Πλάγια θέση ασφαλείας ή θέση ανάνηψης

Με την επιτυχή ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, οι συμμετέχοντες λαμβάνουν Πιστοποίηση παροχέα πρώτων βοηθειών βασικής υποστήριξης ζωής, Διεθνώς αναγνωρισμένη (ERC).

Η Πιστοποίηση αναγνωρίζεται από την ΓΓΑ σύμφωνα με το άρθρο 36 Ν.4809/2021

Το σεμινάριο θα είναι δωρεάν για τους συμμετέχοντες και το κόστος θα το επιβαρυνθεί η ΕΠΣ. Η ημέρα –ες που θα διοργανωθεί το σεμινάριο θα είναι απογευματινές ώρες Τετάρτης και Σάββατο (ανάλογα με τον αριθμό των συμμετεχόντων θα κριθεί αν θα γίνει σε ένα  ή δύο γκρουπ ) στην πόλη της Σάμου και σε μέρος που σύντομα θα σας γνωστοποιηθεί.

Θεωρείται απαραίτητη η συμμετοχή τουλάχιστον τριών (3) ατόμων από κάθε Σωματείο , εκ των οποίων ο ένας υποχρεωτικά θα πρέπει να είναι εκ των προπονητών των Σωματείων (εάν αυτοί δεν έχουν ήδη καταρτισθεί).

Δηλώσετε συμμετοχή στην Γραμματεία της ΕΠΣ Σάμου τα ονοματεπώνυμα των ενδιαφερομένων καθώς και τα τηλέφωνα επικοινωνίας , έως την Παρασκευή 18/11/22.

Η ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΣΩΖΟΥΝ ΖΩΕΣ !!!!

  • Μετά την διοργάνωση του Σεμιναρίου στην Σάμο , θα καταβληθεί προσπάθεια να διοργανωθεί και στην Ικαρία.

Related posts

Πρόγραμμα 4ου Ψεκασμού Κουνουπιών 2025: Δήμοι Σάμου, Ικαρίας, Φούρνων

admin

Δεν έδεσε στο Καρλόβασι το «Διαγόρας»

admin

Σύλληψη 40χρονου αλλοδαπού στη Σάμο για ψευδή κατάθεση

admin

Αλλαγή Ηγεσίας στον Ροταριανό Όμιλο Σάμου

admin

Σάμος: Τραυματίας σε τροχαίο στη Γάγκου

admin

Μ. Κάρλας: Το τοξικό νέφος των διοξινών

admin

Φύτευση υποβρύχιων κήπων Ποσειδωνίας

admin

Πρόστιμο 14.040€ για την πυρκαγιά στον ΧΥΤΑ Σάμου

admin

25χρονη τουρίστρια χάθηκε σε πεζοπορία – Εντοπίστηκε από την Πυροσβεστική

admin