21/08/2025
Σαμιακά

Ετήσια Έρευνα: Σταθερός ο ρυθμός των τροχαίων στη Σάμο το 2021

Περιγραφή εικόνας

Μάστιγα συνεχίζουν να αποτελούν τα τροχαία ατυχήματα στην χώρα μας με τον αριθμό τους να αυξάνεται το 2021 κατά 16% σε σύγκριση με το 2020. Ρεκόρ κατέγραψαν οι καλοκαιρινοί μήνες με περισσότερα από 1000 τροχαία ανά μήνα. Συγκεκριμένα στο νησί της Σάμου αν και τα νούμερα των τροχαίων ήταν υψηλά ήταν τα ίδια με το 2021 όπως δείχνουν τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ.

 Η έρευνα του Pricefox.gr δείχνει ότι πέρα από την κίνηση στο νησί της Σάμου, έχουν επιστρέψει και τα ατυχήματα και όπως δείχνουν τα αποτελέσματα ερευνών της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ) τα τροχαία έχουν παραμείνει σταθερά 44 μέσα σε ένα χρόνο από το 2020 έως το 2021.

Είναι πολύ σημαντικό πέρα από την καλή οδική συμπεριφορά οι οδηγοί να έχουν εξασφαλίσει την καταλληλότερη ασφάλεια αυτοκινήτου. Συγκεκριμένα μέσα από το Pricefox.gr οι κάτοικοι της Σάμου μπορούν να συγκρίνουν όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες και να αγοράσουν το πακέτο που τους ταιριάζει με τιμές από 5,8€/μήνα.

Related posts

Αυτοκτόνησε ασθενής στο νοσοκομείο Σάμου

admin

Ιστορική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Ποτάμι

admin

Τιμητική εκδήλωση για τα 30 χρόνια προσφοράς του Μητροπολίτη Σάμου, κ.κ. Ευσεβίου

admin

“Αρχιπέλαγος”: Άμεσος Κίνδυνος Θανατηφόρων Ατυχημάτων στους κεντρικούς δρόμους Αγίου Κωνσταντίνου και Κάμπου Βουρλιωτών

admin

Άμεση κινητοποίηση του λιμενικού για σκάφος με εισροή υδάτων στη Σάμο

admin

Σάμος: Αγωγή κατά του ελληνικού Δημοσίου από θύμα του γυμνασιάρχη

admin

Επιστολή για τον βιολογικό της πόλης: “Ένας ντόπιος μου είπε: έτσι μυρίζει εδώ, θα το συνηθίσεις”

admin

Σάμος, Ικαρία, Φούρνοι – Κινητοποιήσεις για την Παλαιστίνη

admin

Συνελήφθη 29χρονος στη Σάμο για διευκόλυνση παράνομης εισόδου υπηκόων τρίτων χωρών

admin