23.3 C
Σάμος
19/09/2025
Πολιτικά

Ευχές Βουλευτή Ν. Σάμου Χριστόδουλου Στεφανάδη

Τα φετινά Χριστούγεννα μπορεί να είναι διαφορετικά, αλλά δε παύουν να μεταδίδουν το μήνυμα της αγάπης, της ελπίδας και της αλληλεγγύης σε όλο τον κόσμο.

Η χρονιά που πέρασε ήταν πολύ δύσκολη για όλη την ανθρωπότητα. Αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει την εξάπλωση της πανδημίας  του κορωνοϊού. Για το Νομό μας, ακόμη δυσκολότερη, καθώς ο καταστροφικός σεισμός της 30ης Οκτωβρίου άφησε πίσω του θύματα και ανυπολόγιστες πληγές.

Αισιόδοξα, όμως, μηνύματα έχουν αρχίσει να μεταδίδονται όπως αυτό της διάθεσης του εμβολίου για τον κορωνοϊο που προμηνύει την σταδιακή επιστροφή μας στη κανονικότητα. Όσο για τη πολύπαθη Σάμο, στόχος μου προσωπικός αλλά και της Κυβέρνησης είναι η ταχεία επάνοδο του νησιού.

Κοιτώντας το μέλλον με αισιοδοξία, ομοψυχία και πίστη το νέο έτος θα φέρει πάλι το φως στην καθημερινότητα μας.

Ας μεταδώσουμε λοιπόν και εμείς το μήνυμα των εορτών για αλληλεγγύη και ας τηρήσουμε τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας, για να μπορούμε να είμαστε και πάλι όλοι μαζί.

Χρόνια Πολλά!

Καλά Χριστούγεννα!

Ευτυχισμένο το 2021!

Με εκτίμηση,

Βουλευτής Ν. Σάμου,

Καθηγητής Χριστόδουλος Στεφανάδης

 

Related posts

Eλλείψεις στην Αστυνομική Διεύθυνση Σάμου – Ερώτηση Στεφανάδη στη Βουλή και η απάντηση του Υπουργείου

admin

Απαλλαγή από ΕΝΦΙΑ σε 120 οικισμούς και χωριά της Σάμου απο το 2027

admin

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Σάμου για το Επικούρειο

admin

Φορολογικές ελαφρύνσεις 1,7 δισ. από Μητσοτάκη στη ΔΕΘ – Ποιοι κερδίζουν

admin

Συμμετοχή αντιπροσωπείας της ΝΕ ΣΑΜΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. στην τελετή της επίσημης αναγνώρισης της Καστανιάς ως «Τόπος Μαρτυρίου»

admin

Διαμαντοπούλου: “Όπως η Κούπα του Πυθαγόρα, έτσι και η κυβέρνηση θα αδειάσει”

admin

Το «Φως εξ Ανατολών»

admin

Η Τομεακή Επιτροπή Σάμου του ΚΚΕ για τον θάνατο του Ηλία Καλύβα

admin

Οι Θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. για το προσφυγικό, την μεταναστευτική πολιτική

admin