27.1 C
Σάμος
25/08/2025
Σαμιακά

Η Δήμητρα Μουτζούρη αποχαιρετά τον μικρό της φίλο και συγκινεί..!

Περιγραφή εικόνας

Με μία ανάρτησή της η κ. Δήμητρα Μουτζούρη αποχαιρετά τον μικρό της φίλο και μας συγκινεί. Ευαισθητοποιημένη για τις ευπαθείς ομάδες των ανθρώπων και με έντονο το φιλανθρωπικό ενδιαφέρον η πρώην δημοτική σύμβουλος Κηφισιάς και σύζυγος του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη έγραψε σήμερα στον προσωπικό της λογαριασμό ένα αποχαιρετιστήριο κείμενο για τον Σωτηράκη που από σήμερα βρίσκεται στις γειτονιές των Αγγέλων.

«Στο σαλόνι του ξενώνα της «Ελπίδας» στο Γουδί , ένα χρόνο πριν Μια νέα γυναίκα με γλυκύτητα Παναγιάς κοιτάζει με λατρεία τον γυιό της . Ένα αγόρι 19 χρόνων με παιδικό κορμί.Και δυο μάτια που όμοια τους δεν έχω ξαναδεί . Το παιδί ευγενικό , σχεδόν χαρούμενο Η μητέρα του του μιλάει και δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα της.Το αγόρι με κοιτάζει με τα τεράστια μάτια του . Ένα παράπονο έχει μόνο .Που η μητέρα του δεν καταλαβαίνει πόσο τον στενοχωρεί οταν κλαίει .Δεν τον νοιάζει για το κομμένο πόδι του ,για την αρρώστια του ,καμία γκρίνια ,καμία θλίψη . Μόνο τα δάκρυα της μητέρας του δεν αντέχει . Ο Σωτηράκης . Ένα τόσο χαρισματικό πλάσμα . Δώρο του Θεού στη γη . Ένας Άγγελος . Τυχεροί όσοι τον γνώρισαν στη σύντομη ζωή του . Η Χριστίνα . Ο Γιάννης . Η Βαλαντούλα . Τόση αγάπη , τόση θλίψη .Απέραντη , αβάσταχτη ,χωρίς τέλος .»

Related posts

Τροποποιήσεις στα δρομολόγια του “BLUE STAR MYCONOS” τη Δευτέρα 25 Αυγούστου

admin

Αναχώρηση του «Blue Star Mykonos» με καθυστέρηση

admin

Σάμος: Αντιδράσεις για τους αυστηρούς ελέγχους της ΕΛΑΣ – «Εγώ είμαι κύριοι ο κακοποιός, ξεπέρασα το όριο των ντεσιμπέλ κατά μία μονάδα»

admin

Λαμπρός εορτασμός στην Ι.Μ. Μεγάλης Παναγιάς

admin

Ιδιωτικοί Υπάλληλοι Σάμου: Συλλυπητήριο Μήνυμα

admin

Νοσοκομείο Σάμου: Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο της Φ. Παπαστάθη

admin

Αυτοκτόνησε ασθενής στο νοσοκομείο Σάμου

admin

Ιστορική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Ποτάμι

admin

Τιμητική εκδήλωση για τα 30 χρόνια προσφοράς του Μητροπολίτη Σάμου, κ.κ. Ευσεβίου

admin