22.8 C
Σάμος
14/06/2025
Πολιτικά

Η ΔΕΕΠ ΝΔ Σάμου για την σύσκεψη υπό τον Αν. Υπουργό Οικονομικών

Σήμερα, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Σάμου κ. Β. Καπλαντζής και  το μέλος της διοικούσας επιτροπής κ. Μ. Καμπούρη συμμετείχαν σε σύσκεψη υπό τον Αν. Υπουργό Οικονομικών κ. Θεόδωρο Σκυλακάκη σχετικά με την φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή του Μαραθοκάμπου.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ακόμη ο Γενικός Γραμματέας Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Ε. Λογοθέτης, ο Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου, ο Δήμαρχος Δυτικής Σάμου, ο Αντιδήμαρχος και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Μαραθοκάμπου. Σκοπός ήταν η πλήρης ενημέρωση του κ. Υπουργού για τα προβλήματα που έχουν ανακύψει.

Ο Αν. Υπουργός Οικονομικών βρίσκεται στη Σάμο λόγω της Ενημερωτικής εκδήλωσης Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης “Ελλάδα 2.0”, που θα πραγματοποιηθεί, σήμερα στις 17:00, στην αίθουσα Sivilla του ξενοδοχείου Doryssa Seaside Hotel στο Πυθαγόρειο.

Related posts

Μεταφορικό Ισοδύναμο: Πιστώθηκαν 31,2 εκατ. ευρώ σε 290.218 δικαιούχους

admin

Ο Γ. Αυτιάς φέρνει στην Ευρωβουλή το θέμα των Εκκλησιών που κατέρρευσαν απο το σεισμό

admin

Οι Προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Σάμου για την Νησιωτική Πολιτική

admin

ΚΚΕ Σάμου: «Αναμένουμε και επιφυλασσόμαστε» για την κυβερνητική φιέστα»

admin

Κυβερνητικό κλιμάκιο στη Σάμο στις 24/6 για την παρουσίαση του τοπικού σχεδίου ανάπτυξης

admin

Νέα Φοιτητική Εστία στη Σάμο: Με υπογραφή Ζαχαράκη το έργο των €600.000 για τη στέγαση 115 φοιτητών

admin

51ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή στο Καρλόβασι το Σάββατο 21 Ιουνίου – Όλο το πρόγραμμα

admin

Εγκαίνια πλωτού ασθενοφόρου στους Φούρνους

admin

ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Σάμου: Εκλογή Συνέδρων την Κυριακή 1η Ιουνίου ενόψει του 5ου Συνεδρίου

admin