24.4 C
Σάμος
02/07/2025
Πολιτιστικά

Η συμμετοχή του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ στη Γιορτή Μελιού των Φούρνων

Banner Samos24

Στους Φούρνους ταξίδεψε για τρεις ημέρες ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ την Παρασκευή 29 έως και την Κυριακή 31 Ιουλίου 2022, στο πλαίσιο της ‘Γιορτής Μελιού’ που διοργάνωσε ο Σύλλογος Επαγγελματιών Φούρνων.

Η χορευτική ομάδα του ΧΟΡ.Ο.Σ εντυπωσίασε με την παρουσίαση χορευτικού αποσπάσματος από την επιτυχημένη παράσταση «Όλα ξεκίνησαν απ’ το φανάρι», ενώ στην εκδήλωση συμμετείχε και η Χορευτική Ομάδα Φούρνων με χορούς από το νησί τους. Το γλέντι συνεχίστηκε ως τις πρώτες πρωινές ώρες με την ορχήστρα από τη Λέρο.

Δεν υπάρχουν λόγια για τη θερμή υποδοχή της Σαμιώτικης αποστολής στους Φούρνους τόσο από τους κατοίκους όσο και από τα μέλη του Συλλόγου Επαγγελματιών Φούρνων.

Ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ ευχαριστεί θερμά για την πρόσκληση τον Πρόεδρο του Συλλόγου Επαγγελματιών Φούρνων κ. Χρήστο Γλαρό και τα μέλη του συλλόγου, για την υπέροχη υποδοχή και διαμονή. Ευχαριστεί επίσης τους χορευτές, τον χοροδιδάσκαλο και τους φίλους του που ταξίδεψαν ως το γειτονικό νησί του νομού μας, εκπροσωπώντας επάξια τη Σάμο στην όμορφη αυτή εκδήλωση που αποτελεί θεσμό για τους Φούρνους.

Πριν την επιστροφή στη Σάμο δόθηκε η υπόσχεση ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ να ξανά ταξιδέψει σύντομα και πάλι στους Φούρνους παρουσιάζοντας ολόκληρη την παράσταση με τον τίτλο «Όλα ξεκίνησαν απ΄ το φανάρι».

Related posts

“Καπετάν Λαχανάς” – 23ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στη Σάμο

admin

27 – 29 Ιουνίου – 3ο Φεστιβάλ Agatha Αστυνομικής Λογοτεχνίας Σάμου

admin

Έναρξη 2ου Θερινού Σχολείου Μαθηματικών στη Σάμο με κεντρικό ομιλητή τον Τεύκρο Μιχαηλίδη

admin

Το πρόγραμμα της Ναυτικής Εβδομάδας στη Σάμο

admin

Με επιτυχία η παρουσίαση του βιβλίου του Χρίστου Λάνδρου για τη Σαμιακή Επανάσταση

admin

Δράση Μαθητών Β2 του «ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟΥ» Γενικού Λυκείου: «Πάρε ό,τι χρειάζεσαι»: «Πάρε ό,τι χρειάζεσαι»

admin

Γιώργος Μηλιώτης: Δύο νέα τραγούδια και μία διαδρομή από τη νοσταλγία στους ορίζοντες

admin

“The Dance Show 2025”: Μια εκθαμβωτική γιορτή χορού από το Dance Studio Maria Chatzinikolaou

admin

Το Εθνικό Αστεροσκοπείο φέρνει τ’ άστρα στη Σάμο: Δείτε το πρόγραμμα των δράσεων

admin