06/06/2026
Σαμιακά

Η ΤUI ακυρώνει διακοπές σε ελληνικά νησιά -Ανάμεσά τους και η Σάμος

Η TUI ακύρωσε κρατήσεις σε ευρωπαϊκούς προορισμούς ανάμεσα στους οποίους είναι και ορισμένα ελληνικά νησιά, με αναχώρηση έως και τις 21 Ιουλίου.

Ειδικότερα, ο τουρ οπερέιτορ ανακοίνωσε ότι δεν θα πραγματοποιήσει διακοπές έως τις 21 Ιουλίου στη Χαλκιδική, την Κεφαλονιά, την Πρέβεζα, τη Σάμο, τη Σαντορίνη, τη Σκιάθο, τη Θάσο και την Κρήτη.

Ακυρώσεις έγιναν σε διακοπές στην Ισπανία, την Ιταλία, την Κροατία και τη Λα Πάλμα.

Επιπλέον, οι διακοπές σε κόκκινους προορισμούς όπως η Αίγυπτος, η Τουρκία και η Τυνησία ακυρώθηκαν, καθώς και τα ταξίδια στο Κεϊπ Βέρντε, τη Κόστα Ρίκα, τη Τζαμάικα, το Μεξικό, τη Δομινικανή Δημοκρατία και την Αρούμπα.

Ακυρώθηκαν επίσης οι διακοπές στις οποίες χρησιμοποιούνται συνεργάτες αερομεταφορείς.

Επανεξετάζουμε συνεχώς τα προγράμματα διακοπών μας και τις ακυρώσεις σε αντιστοιχία με τις κυβερνητικές ανακοινώσεις, με τις επόμενες να αναμένεται να γίνουν στις 15 Ιουλίου, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η TUI.

Η εταιρία διευκρινίζει ότι όλοι οι ταξιδιώτες της που επηρεάζονται από τις ακυρώσεις θα μπορούν να ζητήσουν πλήρη επιστροφή χρημάτων ή να αλλάξουν την κράτησή τους για μεταγενέστερη ημερομηνία ή άλλο προορισμό και να λάβουν κίνητρο κράτησης.

 

Πηγή:https://www.tornosnews.gr/

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Στα 140.000 ευρώ το κονδύλι για τις πολιτιστικές δράσεις του Δήμου Ανατολικής Σάμου

Το Ίδρυμα Φίλων της Σάμου επισκέφθηκε την Εθελοντική Πυροσβεστική Ομάδα Κοσμαδαίων

Κατετάγησαν οι πρώτες 72 εθελόντριες στον ελληνικό στρατό

Εργατικό Κέντρο Σάμου: Πολύτεκνη άνεργη μητέρα έχασε θέση στον Δήμο λόγω λάθους στη μοριοδότηση

Βανδαλισμοί στο σχολικό συγκρότημα Γυμνασίων Σάμου: Μήνυση καταθέτει ο Δήμος

Στόχος οι 24.000 αφίξεις στη Σάμο: Η Apollo ανοίγει τη φινλανδική αγορά και αυξάνει τις πτήσεις κατά 16%