13/08/2026
Δήμος

Θα «σπάσει» ο Δήμος Σάμου;

7957165e4cefdf1b93b40f16e8dddc55

Ο Α. Χαρίτσης στην συνέντευξή του στην aftodioikisi.gr μιλά για το «σπάσιμο» δήμων για «εξόφθαλμες περιπτώσεις»: «Σε λίγες ημέρες θα κάνουμε τις σχετικές ανακοινώσεις και θα φέρουμε νομοθετική ρύθμιση πριν το νέο έτος…Πολύ περιορισμένες, λοιπόν, παρεμβάσεις τώρα, εκεί που τα πράγματα είναι οριακά, συνολικότερη διαβούλευση και μεταρρύθμιση μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές», τονίζει.

Έχετε προαναγγείλει ότι οι δήμοι που θα «σπάσουν» θα είναι ελάχιστοι. Πέραν της Λέσβου, της Κέρκυρας, της Ρόδου, της Χίου, της Σάμου και της Κεφαλονιάς έχετε και άλλους στη λίστα; Πότε θα γίνει αυτό;

Σ’ αυτή τη φάση θα αντιμετωπίσουμε εξόφθαλμες περιπτώσεις που είναι λίγες. Δεν θα απαντήσω για τις περιπτώσεις στις οποίες αναφερθήκατε, γιατί την τελευταία φορά που το έκανα δημιουργήθηκε θόρυβος…Σε λίγες ημέρες θα κάνουμε τις σχετικές ανακοινώσεις και θα φέρουμε νομοθετική ρύθμιση πριν το νέο έτος…Πολύ περιορισμένες, λοιπόν, παρεμβάσεις τώρα, εκεί που τα πράγματα είναι οριακά, συνολικότερη διαβούλευση και μεταρρύθμιση μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Βανδάλισαν το κυτίο του απινιδωτή στο Δημαρχείο Ανατολικής Σάμου

202η Επέτειος της Ναυμαχίας της Σάμου – Πρόγραμμα Εκδηλώσεων 5ης και 6ης Αυγούστου

Δυτική Σάμος: Το πρόγραμμα εκδηλώσεων του Αυγούστου

Δήμος Ανατολικής Σάμου: 22 προσλήψεις καθαριστριών στα σχολεία, αιτήσεις έως 5 Αυγούστου

Νέος χώρος στάθμευσης στο Ποτάμι Καρλοβάσου

Ομόφωνο «ναι» στην 99ετή παραχώρηση χρήσης του Μουσείου Ναυπηγικών και Ναυτικών Τεχνών του Αιγαίου στο ΥΠΠΟ