23.3 C
Σάμος
18/09/2025
Δήμος

Κάλεσμα ενίσχυσης του Κοινωνικού Παντοπωλείου Σάμου

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Σάμου έχει ως βασικό του σκοπό την κοινωνική προστασία και την κάλυψη βασικών αναγκών οικονομικά αδύναμων πολιτών, μόνιμων κάτοικων του νησιού, με τη διάθεση προϊόντων πρώτης ανάγκης.

Μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου και με την ενεργό συμμετοχή και ευαισθησία επιχειρήσεων, εθελοντικών συλλόγων αλλά και ιδιωτικών πρωτοβουλιών , ωφελούνται πάνω από 300 νοικοκυριά από όλο το νησί της Σάμου, που βρίσκονται σε καταστάσεις φτώχειας ή απειλούνται από αυτή.

Ενόψει των εορτών του Πάσχα καλούμε όλους τους κατοίκους, τις επιχειρήσεις και τους φορείς του δήμου μας να προσφέρουν τυποποιημένα τρόφιμα και ρούχα ώστε να συμβάλλουμε στη στήριξη των κατοίκων του νησιού μας που δεν μπορούν να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες.

Υπάρχει η δυνατότητα προσφοράς και μέσω της ιστοσελίδας www.samoswelfare.gr ή και μέσω κατάθεσης σε λογαριασμό της τράπεζας Πειραιώς με IBAN: GR 4601 727080005708076497738 για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Σάμου.

Ευελπιστούμε να σταθείτε συμπαραστάτες για την ενίσχυση και προώθηση της προσπάθειας αυτής ώστε να βοηθήσουμε τις οικογένειες να βιώσουν όπως πρέπει τις Άγιες ημέρες των Εορτών του Πάσχα.

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε και να επισημάνουμε τη σπουδαιότητα της προσφοράς σας για τη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου προκειμένου να εξασφαλίσουμε τα αναγκαία προς διάθεση προϊόντα, ιδιαίτερα στη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε.

 

Related posts

Αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας στον Πλάτανο χάρη στη νέα παράκαμψη

admin

Νέα σχολική χρονιά: Τι μήνυμα στέλνουν οι Δήμαρχοι Ανατολικής και Δυτικής Σάμου

admin

Δυτική Σάμος: Έκκληση για άμεση απομάκρυνση παράνομων αφισών – Έρχονται νόμιμοι χώροι αφισοκόλλησης

admin

ΚΚΕ Σάμου: «Καταγγέλλουμε τη συμμετοχή του Δήμου Ανατολικής Σάμου στη Διεθνή Μέρα ΝΑΤΟ»

admin

Αίτημα για ενημέρωση και ειδική συνεδρίαση σχετικά με τον νέο Κώδικα Τοπικής Αυτοδιοίκησης

admin

Μαρνέζος: «Χρειάζεται κρατική χρηματοδότηση για τη θέρμανση του Κολυμβητηρίου Καρλοβάσου»

admin

Δήμος Δυτικής Σάμου: Στους 6 κορυφαίους της Ελλάδας για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2024

admin

Διάκριση για τον Δήμο Ανατολικής Σάμου στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας

admin

«ΑΝΑ.Σ.Α.: Αίτημα έκτακτης συνεδρίασης του Δ.Σ. για το ζήτημα του ΧΥΤΑ Αν. Σάμου

admin