27.2 C
Σάμος
21/08/2025
Αστυνομικά - Λιμενικά

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά τον εορτασμό της Ένωσης της Σάμου με την Ελλάδα

Περιγραφή εικόνας

Η Λιμενική Αρχή Σάμου γνωστοποιεί ότι την 12-11-2023 ημέρα Κυριακή, θα απαγορεύεται η στάση-στάθμευση και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από ώρες 06:00 έως 13:30 από το ύψος της οδού Νοέμης Νταέλ έως και το ύψος του ΠΑΛΑΙΟΥ ΛΙΜΕΝΑ, λόγω της παρελάσεως στο πλαίσιο εορτασμού της ‘’111ης Επετείου Ένωσης Σάμου’’.

 

Επιπρόσθετα την 12-11-2023 από ώρα 10:30 έως πέρας παρελάσεως και μόνο για τον απολύτως αναγκαίο για την τέλεση των εκδηλώσεων χρόνο, η κυκλοφορία κάθε τροχοφόρου οχήματος εντός τμήματος της Χερσαίας Ζώνης Λιμένα Σάμου επί της παραλιακής οδού Θεμ. Σοφούλη θα εκτρέπεται από το ύψος της εξόδου του παλαιού επιβατικού λιμένα Σάμου έως το ύψος της οδού Νοέμης Νταέλ και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Παρακαλούνται οι οδηγοί κατά το αναφερόμενο διάστημα να αποφύγουν την χρήση διέλευση της παραλιακής οδού προς αποφυγή κυκλοφοριακής συμφόρησης.

Related posts

Δικογραφία για ναρκωτικά σε 20χρονο στο Πυθαγόρειο

admin

Σάμος: Πρώτη σε παραβάσεις κράνους στο Βόρειο Αιγαίο

admin

Τι βρήκαν οι λιμενικοί στο σπίτι 55χρονου στην Ικαρία

admin

Τροχαίο στην Ικαρία: Δύο τραυματίες από ανατροπή οχήματος

admin

ΕΛ.ΑΣ: Μηδενική ανοχή στη μη χρήση κράνους -Τα αποτελέσματα των ελέγχων στα νησιά

admin

Δύο συλλήψεις στη Σάμο για ναρκωτικά

admin

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα

admin

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του γυμνασιάρχη από τη Σάμο που κατηγορείται για βιασμό και πορνογραφία ανηλίκων

admin

Τροχαίο ατύχημα στη Χώρα Σάμου

admin