05/05/2026
Σαμιακά

Λειτουργία γραφείων της Διεύθυνσης Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών στη Σάμο

Λειτουργία γραφείων της Διεύθυνσης Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών Κεντρικής Ελλάδος (Δ.Α.Ε.Φ.Κ.- Κ.Ε.) στη Νήσο Σάμο.

Στα πλαίσια αρμοδιοτήτων της Δ.Α.Ε.Φ.Κ.-Κ.Ε. του Υπουργείου ΥΠΟ.ΜΕ., και για την εξυπηρέτηση των πληγέντων από τον σεισμό της 30-10-2020, που έπληξε και τη Νήσο Σάμου, σας ενημερώνουμε ότι από την Δευτέρα 11.01.2021 η Δ.Α.Ε.Φ.Κ.-Κ.Ε. λειτουργεί δύο γραφεία, εκ περιτροπής στον Δήμο Ανατολικής Σάμου και στον Δήμο Δυτικής Σάμου, στους χώρους που έχουν παραχωρηθεί από τους Δήμους.

Σκοπός των γραφείων είναι η ενημέρωση των πληγέντων πολιτών από υπαλλήλους της Διεύθυνσης και η παραλαβή κάθε είδους απαιτούμενων αιτήσεων στη διαδικασία αποκατάστασης των πληγέντων κτηρίων αλλά και στην επίλυση του προβλήματος προσωρινής στέγασής των.

Η λειτουργία των γραφείων θα γίνει αποκλειστικά με την παρουσία υπαλλήλου της Υπηρεσίας, εκ περιτροπής: Δευτέρα, Τρίτη στο γραφείο του ενός Δήμου και Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή στο γραφείο του άλλου και την επόμενη εβδομάδα τανάπαλιν, ούτως ώστε να είναι αποτελεσματικό το απαιτούμενο έργο.

Οι Δήμαρχοι στους οποίους κοινοποιείται η παρούσα ανακοίνωση παρακαλούνται να ενημερώσουν τους Δημότες τους σχετικά.

Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ του ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΤΣΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

 

Φωτογραφία αρχείου

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Το Blue Star Myconos θα δέσει στη Μυτιλήνη- ακυρώνεται το δρομολόγιο της Δευτέρας για Βαθύ

Νωρίτερα φέτος οι μέδουσες στις ελληνικές θάλασσες – εντοπίστηκαν και στα νερά της Σάμου

Πανήγυρη του Αγίου Γεωργίου του Νεομάρτυρος στη Χώρα Σάμου στις 9 και 10 Μαΐου

Σάμος: Έφτασαν οι πρώτοι 150 Βρετανοί τουρίστες της Jet2 μετά από 8 χρόνια προσπαθειών

Τροποποιείται το δρομολόγιο του Blue Star Myconos από Θεσσαλονίκη λόγω κακοκαιρίας

Πορεία, κατάθεση στεφάνων, ομιλίες και συναυλία οι εκδηλώσεις της Εργατικής Πρωτομαγιάς στη Σάμο