30 C
Σάμος
31/07/2025
Αστυνομικά - Λιμενικά

Λιμενικό: Χριστουγεννιάτικα γεύματα από τον υφ. Ναυτιλίας Ι. Παππά στα πληρώματα σκαφών

Περιγραφή εικόνας

Γεύματα αγάπης δόθηκαν στα πληρώματα σκαφών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, με πρωτοβουλία του Υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και Βουλευτή Δωδεκανήσου με τη Νέα Δημοκρατία, Ιωάννη Παππά.

Τα γεύματα αποτελούν ένα ελάχιστο δείγμα σεβασμού και ευγνωμοσύνης  προς όσες και όσους υπηρετούν στην πρώτη γραμμή σε όλα τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, από τα Δωδεκάνησα μέχρι και τη Λέσβο. Τα πλούσια γεύματα προσφέρθηκαν σε όλα τα σκάφη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. τόσο την παραμονή των Χριστουγέννων, όσο και ανήμερα της μεγάλης γιορτής, σε όλους εκείνους που βρίσκονται μακριά από τις οικογένειές τους και επιχειρούν στην πρώτη γραμμή για την προστασία της ανθρώπινης ζωής και την υπεράσπιση των συνόρων της πατρίδας μας.

Όπως ανέφερε και ο ίδιος «πρόκειται για μία έμπρακτη στήριξη για την προσφορά των ανθρώπων αυτών που εργάζονται νυχθημερόν για να αισθανόμαστε όλοι ασφαλείς».

Την παραμονή των Χριστουγέννων, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής επισκέφθηκε τα πληρώματα των σκαφών Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. που υπηρετούν στη Ρόδο και αντάλλαξαν ευχές.

Related posts

Δύο περιστατικά με παράνομους μετανάστες στη Σάμο τις τελευταίες ημέρες

admin

Εντατικοί έλεγχοι για κράνος στη Σάμο: 22 παραβάσεις σε μια εβδομάδα

admin

Σύλληψη για επικίνδυνη οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ

admin

Χειροπέδες σε άνδρα στη Σάμο για ναρκωτικά και παράβαση του νόμου περί όπλων

admin

Νέα προθεσμία για απολογία ζήτησε και έλαβε ο 47χρονος

admin

Συνελήφθη ημεδαπός στη Σάμο, κατηγορούμενος για τα αδικήματα του βιασμού, της κατάχρησης ανηλίκων, των γενετήσιων πράξεων με ανήλικους έναντι αμοιβής και της πορνογραφίας ανηλίκων

admin

Συλλήψεις για σωματικές βλάβες

admin

Εντοπισμός 21 αλλοδαπών και σύλληψη του διακινητή τους στη Σάμο

admin

Eξιχνιάστηκε απάτη με Market Pass στη Σάμο: 37χρονος στο “στόχαστρο”

admin