27.9 C
Σάμος
09/05/2025
Σαμιακά

Με επιτυχία το 2ήμερο βιωματικό επιμορφωτικό σεμινάριο με τίτλο: « Διδακτική και Ρυθμοκινητική Ανάλυση του Παραδοσιακού Χορού – Εφαρμογή στους Χορούς της Θράκης

Έληξε με επιτυχία το 2ήμερο βιωματικό επιμορφωτικό σεμινάριο με τίτλο: « Διδακτική και Ρυθμοκινητική Ανάλυση του Παραδοσιακού Χορού – Εφαρμογή στους Χορούς της Θράκης», που οργάνωσε το Κέντρο Ανάπτυξης Απασχόλησης & Επαγγελματικής Κατάρτισης και Τεχνολογίας Ν. Σάμου στις 10 -11 Ιουνίου 2023 στα πλαίσια του ΜΕΤΡΟΥ 19 ΤΟΥ ΠΑΑ 2014 – 2020 ‘’ Στήριξη για τοπική ανάπτυξη μέσω του LEADER (ΤΑΠΤοΚ – Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων, του ΠΑΑ 2014-2020 στο πλαίσιο του Διατοπικού σχεδίου Υπομέτρο 19.3 ΄΄ΝΗΣΩΝ ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ΄΄.

Ευχαριστούμε τους Διδασκάλους των Χορευτικών Συλλόγων Ν. Σάμου και τους μαθητές τους για την συμμετοχή τους, καθώς και τον Διδάσκαλο Πραντσίδη Δήμο για τις άριστες θεωρητικές & πρακτικές εκπαιδευτικές του γνώσεις που μεταλαμπάδευσε στους μαθητές .

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΟΥ ΚΑΑΕΚΤ ΣΑΜΟΥ

ΠΑΝΟΥΡΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Related posts

Δημοσιεύθηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση για το Εθνικό Σχέδιο Εναέριας Διάσωσης (ΕΣΕΔΑ) – Οριστικός Κατάλογος Βάσεων Ετοιμότητας, εκτός η Σάμος

admin

Έλλειψη Κερμάτων στη Σάμο: Παρέμβαση του Επιμελητηρίου στην Τράπεζα της Ελλάδος

admin

Καρλόβασι: Εορτασμός Ύψωσης Σημαίας Σαμιακής Επανάστασης 1821

admin

Tour De Samos 2025: Η 5η έκδοση του Αγώνα Ακριβείας Κλασικών Αυτοκινήτων έρχεται 6-9 Ιουνίου στη Σάμο

admin

Χρυσή Βαρδινογιάννη και Νικόλαος Ντε Γκρες στους Φούρνους με την Axion Hellas

admin

AQUA BLUE: Δρομολόγια πλοίου για Εύδηλο και Καρλόβασι έως 31/10/2025

admin

Ο Περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικής Αλ. Κουβακάς για φωτιά ΧΥΤΑ Σάμου: «Βελτιώνεται η κατάσταση»

admin

Ε.Κ. Σάμου: Ηχηρό «Όχι» στα σχέδια εγκατάστασης 52 ανεμογεννητριών στην Ανατολική Σάμο

admin

Συναγερμός στη Σάμο: Πυρκαγιά σε εξέλιξη στον ΧΥΤΑ

admin