05/11/2025
Σαμιακά

Με επιτυχία το 2ήμερο βιωματικό επιμορφωτικό σεμινάριο με τίτλο: « Διδακτική και Ρυθμοκινητική Ανάλυση του Παραδοσιακού Χορού – Εφαρμογή στους Χορούς της Θράκης

Έληξε με επιτυχία το 2ήμερο βιωματικό επιμορφωτικό σεμινάριο με τίτλο: « Διδακτική και Ρυθμοκινητική Ανάλυση του Παραδοσιακού Χορού – Εφαρμογή στους Χορούς της Θράκης», που οργάνωσε το Κέντρο Ανάπτυξης Απασχόλησης & Επαγγελματικής Κατάρτισης και Τεχνολογίας Ν. Σάμου στις 10 -11 Ιουνίου 2023 στα πλαίσια του ΜΕΤΡΟΥ 19 ΤΟΥ ΠΑΑ 2014 – 2020 ‘’ Στήριξη για τοπική ανάπτυξη μέσω του LEADER (ΤΑΠΤοΚ – Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων, του ΠΑΑ 2014-2020 στο πλαίσιο του Διατοπικού σχεδίου Υπομέτρο 19.3 ΄΄ΝΗΣΩΝ ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ΄΄.

Ευχαριστούμε τους Διδασκάλους των Χορευτικών Συλλόγων Ν. Σάμου και τους μαθητές τους για την συμμετοχή τους, καθώς και τον Διδάσκαλο Πραντσίδη Δήμο για τις άριστες θεωρητικές & πρακτικές εκπαιδευτικές του γνώσεις που μεταλαμπάδευσε στους μαθητές .

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΟΥ ΚΑΑΕΚΤ ΣΑΜΟΥ

ΠΑΝΟΥΡΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Related posts

Ασθενής σεισμική δόνηση στη θαλάσσια περιοχή του Καρλοβάσου

admin

Κώστας Μουτζούρης: «Υποδειγματική και ταχύτατη κατασκευή του αλιευτικού έργου στην Αγία Παρασκευή Σάμου»

admin

Κλείνει κάθε Τετάρτη ο διάδρομος του «Αρίσταρχος ο Σάμιος» για τεχνικές παρεμβάσεις

admin

Μαζικές απεργιακές συγκεντρώσεις σε Σάμο και Ικαρία ενάντια στο κλείσιμο των ΕΛΤΑ

admin

4 Νοεμβρίου 1996: Το τραγικό ναυτικό δυστύχημα έξω από το Βαθύ της Σάμου

admin

145.496 επιβάτες από Τουρκία στη Σάμο – Άνοδος για το Βαθύ

admin

Διεθνής διάκριση για το Πανεπιστήμιο Αιγαίου – Τιμήθηκε από την ECU για την ακαδημαϊκή του συμβολή στο σκάκι

admin

Διαμαρτυρία Προέδρου Επιμελητηρίου Σάμου για το κλείσιμο του υποκαταστήματος ΕΛΤΑ Πυθαγορείου

admin

Ανασυγκρότηση του Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου

admin