21/08/2026
Σαμιακά

Μονοήμερη εκδρομή στον Πανορμίτη και στη Σύμη την Κυριακή της Πεντηκοστής 20 Ιουνίου

panormitis

Η Dodekanisos Seaways πραγματοποιεί μονοήμερη εκδρομή στο θαυματουργό μοναστήρι του Πανορμίτη και στην κοσμοπολίτικη Σύμη, την Κυριακή 20 Ιουνίου, ανήμερα της μεγαλοπρεπούς εορτής της Πεντηκοστής.

Το πλοίο Dodekanisos Pride αναχωρεί από το λιμάνι Κολώνα της Ρόδου στις 8:00 και φτάνει στον Πανορμίτη στις 9:20. Από εκεί αναχωρεί στις 13:35 και φτάνει στη Σύμη στις 14:00, από όπου αναχωρεί στις 17:00 για Ρόδο.

Η αρχική τιμή του εισιτηρίου είναι 48€ μετ’ επιστροφής. Μην παραλείψετε να χρησιμοποιήσετε την κάρτα μέλους Bonus Ways, με την οποία έχετε 20% άμεση έκπτωση σε κάθε δρομολόγιο. Συνδυαστικά με το Μεταφορικό Ισοδύναμο, το οποίο σας επιστρέφει το 60% του κόστους εισιτηρίου, η συνολική έκπτωση ανέρχεται σε 80%.

Για να κλείσετε το εισιτήριο σας, ακολουθήστε το σύνδεσμο που ακολουθεί bit.ly/3oJLAoM ή καλέστε στο 22410-70590.

Για να εγγραφείτε στην Bonus Ways συμπληρώστε τη φόρμα στο https://bit.ly/3biMyCW.

Σχετικά με το Μεταφορικό Ισοδύναμο και τον ΜΑΝ (Μοναδικό Αριθμό Νησιώτη), μπορείτε να καλέσετε στο αρμόδιο τμήμα του Υπουργείου στο 215-2157830.

 

 

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Νέο Χωροταξικό για τις ΑΠΕ: Τι αλλάζει για τη Σάμο

Φούρνοι: Παλικαρίσια σήκωσε το φέρετρο του Δημήτρη Καρύδη ο δήμαρχος Αγίου Ευστρατίου, συνοδοιπόρος του και στην ασθένεια

Συγκίνηση στους Φούρνους: Με κόρνες καϊκιών, πλοίων και καπνογόνα αποχαιρέτησαν τον δήμαρχο Δημήτρη Καρύδη

Στα σκαριά ξενώνας φιλοξενίας για θύματα ενδοοικογενειακής βίας στην Ανατολική Σάμο μέσω του LEADER

Εθελοντική αιμοδοσία στο Κέντρο Υγείας Καρλοβασίου

Καρλόβασι: Βραδιά Αγάπης με μουσική και λαχειοφόρο για το Γηροκομείο «Ευγηρίας Πρόνοια»