21/04/2025
Σαμιακά

Μ.Κόνσολας: Σταθερή ακτοπλοϊκή σύνδεση Β.Αιγαίου-Θεσσαλονίκης

Τα νησιά του Βορείου Αιγαίου θα είναι ο πρώτος προορισμός με σταθερή ακτοπλοϊκή σύνδεση από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, όπως ανέφερε ο Υφυπουργός Τουρισμού κ. Μάνος Κόνσολας μιλώντας στο Radio North 98.0 και στον δημοσιογράφο Βαγγέλη Μωυσή.

Ο ίδιος αποκάλυψε πως υπάρχει σύμπνοια με το Υπουργείο Ναυτιλίας, καθώς «ο αρμόδιος Υπουργός κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, αντιμετώπισε θετικά την πρόταση του Υπουργείου Τουρισμού» και ήδη δρομολογούνται ενέργειες για να μετουσιωθεί σε εφαρμοσμένη πολιτική αυτό το σχέδιο που «θα αποτελέσει και εργαλείο τόνωσης του τουρισμού, σε ένα πλαίσιο συνδυασμένων μεταφορών.»

«Το ακριβές χρονοδιάγραμμα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης της Θεσσαλονίκης με το Αιγαίο που σε δεύτερη φάση προβλέπεται να επεκταθεί ως τα Δωδεκάνησα θα ανακοινωθεί στο προσεχές μέλλον», πρόσθεσε ο κ. Κόνσολας.

Πηγή tornosnews.gr

Related posts

Έφτασε στη Σάμο το Άγιο Φως- Video

admin

Με κατάνυξη η Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου στην Ι.Μ. Σάμου

admin

Μεγάλη Παρασκευή στη Σάμο: Κατάνυξη και παράδοση στους Επιταφίους της Πόλης

admin

182 Κύπριοι θα γιορτάσουν το Πάσχα στη Σάμο – Η πρώτη πτήση της σεζόν

admin

Έναρξη του Προγράμματος Καταπολέμησης Κουνουπιών για το 2025 στους Δήμους Σάμου, Ικαρίας και Φούρνων

admin

Εργατική Πρωτομαγιά 2025: Απεργιακή Συγκέντρωση σε Σάμο και Ικαρία

admin

Μεταφορά Αγίου Φωτός σε Σάμο, Ικαρία, Φούρνους και Πάτμο το Μεγάλο Σάββατο

admin

Άγιο Φως: Η Σάμος δεν συμπεριλαμβάνεται στις προγραμματισμένες πτήσεις

admin

Απίστευτο στη Σάμο: Smartphone “νόμισε” ότι έγινε τροχαίο και κάλεσε το 112

admin