10/09/2026
Πολιτικά

Μ. Λογοθέτης: Ξεκίνησε η διαδικασία για την παράταση του νησιωτικού ΦΠΑ ως 30 Ιουνίου 2021 

logothetis

Με έγγραφο του Γενικού Γραμματέα Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο Εμμανουήλ Λογοθέτη προς την Γενική Γραμματεία Φορολογικής Πολιτικής & Δημόσιας Περιουσίας του Υπουργείου Οικονομικών κατατέθηκαν τα αναλυτικά στοιχεία διαμενόντων των πέντε νησιών όπου λειτουργούν Κέντρα Υποδοχής & Ταυτοποίησης.

Σύμφωνα με το έγγραφο πληρούνται οι προϋποθέσεις για την παράταση του νησιωτικού ΦΠΑ έως 30 Ιουνίου 2021 στα νησιά Λέσβο, Χίο, Σάμο Λέρο,  Κω.

Όπως ορίζει η σχετική ΚΥΑ τα στοιχεία αφορούν την περίοδο 2019-2020 (μέσος όρος διαμενόντων στις δομές) όπου οι επιπτώσεις της μεταναστευτικής κρίσης συνεχίσουν να ισχύουν. 

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Πλεύρης προς Αυτοδιοικητικές Αρχές της Σάμου: Δεν θα λειτουργήσει μονάδα ΠΡΟΚΕΚΑ στην ΚΕΔ

Συνάντηση του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Θάνου Πλεύρη με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Σάμου

Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου: Οργανωμένη αποχώρηση 223 ατόμων από τη Σάμο

Στεφανάδης προς Πλεύρη για τους 205 παράνομους μετανάστες: «Η Σάμος δεν μπορεί να είναι εύκολη λύση»

Ερώτηση Αυτιά σε Κομισιόν: «Έλεγχος σε αγορές ακινήτων από τρίτες χώρες σε διασυνοριακές περιοχές»

Το συλλυπητήριο μήνυμα του Ανδρέα Ξανθού για τον θάνατο του Νίκου Κακλαμάνη