27.8 C
Σάμος
01/08/2025
Πολιτικά

Ν.Ε ΣΥ.ΡΙΖ.Α Σάμου: «Πολιτικάντης ή πολιτικός;»

Περιγραφή εικόνας

Το ότι η Σάμος άλλαξε επίπεδο υγειονομικής ασφάλειας (από 3 σε 2) ήταν κάτι που μας χαροποίησε και ανακούφισε όλους, αφού αυτό που θέλουμε όλοι είναι η επιστροφή όσο γίνεται στην κανονικότητα και την ασφάλεια όλων των κατοίκων του νησιού.

Εκείνο όμως που μας εντυπωσίασε ήταν η δήλωση του Βουλευτή Σάμου κυρίου Στεφανάδη, ο οποίος σε ραδιοφωνική εκπομπή ούτε λίγο ούτε πολύ ισχυρίστηκε ότι με την δικιά του παρέμβαση η Σάμος άλλαξε επίπεδο υγειονομικής ασφάλειας, με το επιχείρημα, ότι συνέβαλε «στην επιτάχυνση του χρόνου, του λανθάνοντος χρόνου», γιατί όπως ξέρετε είπε στον δημοσιογράφο «υπάρχει πάντα μία αδράνεια».

Από αυτή του τη δήλωση προκύπτουν τα εξής ερωτήματα:

– Μήπως η κυβέρνηση και ο βουλευτής μας θεωρούν ιθαγενείς της Αμερικής όπου μας προσφέρουν χάντρες – καθρεφτάκια και ότι εμείς πιστεύουμε ότι μας σερβίρουν;

– Τελικά η απόφαση η όποια απόφαση κάθε φορά για το επίπεδο υγειονομικής ασφάλειας παίρνεται με επιστημονικά δεδομένα ή με τις παρεμβάσεις πολιτικάντηδων για ψηφοθηρικούς λόγους για να βγαίνουν και να κομπάζουν με ένα τόσο σοβαρό θέμα, όπως η υγειονομική ασφάλεια, στα ΜΜΕ, για μια απόφαση, η οποία θα πρέπει να κρίνεται και να παίρνεται αποκλειστικά και μόνο με επιστημονικά κριτήρια;

Αυτή η κυβέρνηση δια στόματος του Βουλευτή της κυρίου Στεφανάδη ο οποίος μίλησε για «αδράνεια» ως κάτι φυσικό, είναι κάτι παραπάνω από επικίνδυνη για την υγειονομική ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών.

Μετά και το τέλος του επιχειρήματος (ευτυχώς που είναι κυβέρνηση η ΝΔ, ευτυχώς που έχουμε πρωθυπουργό τον Μωυσή) και την κοινή παραδοχή , ότι η πανδημία έχει ξεφύγει (τα κρούσματα πλέον είναι κοντά στα (1000) και οι νεκροί αυξάνονται με γοργούς ρυθμούς).

Απαιτούμε από τον βουλευτή και την κυβέρνηση να δείξουν την απαραίτητη σοβαρότητα πριν είναι πολύ αργά για πολλούς συμπολίτες μας.

Related posts

Όχι στην απαξίωση της Σχολής Θετικών Επιστημών Σάμου

admin

Συνάντηση Υπουργού Παιδείας και Βουλευτή Σάμου για το μέλλον του Μαθηματικού Τμήματος Καρλοβάσου

admin

Βουλευτής X.Στεφανάδης: Ερώτηση στη Βουλή για την αποσυμφόρηση της ΚΕΔ Σάμου

admin

Παρέμβαση Μεϊκόπουλου–Δούρου για την ανεξέλεγκτη παρουσία τουρκικών αλιευτικών στο Αιγαίο

admin

Εκδηλώσεις ΤΕ Σάμου ΚΚΕ για το ΔΣΣ σε Κέρκη και Λέκκα

admin

Β. Κικίλιας από Χίο: «Ξεκινά ο τετραετής διαγωνισμός για τις άγονες γραμμές»

admin

ΟΙ «ΠΙΝΟΚΙΟ»…ΚΙ’ ΕΜΕΙΣ-άρθρο του Κ.Τζίχα, μέλους της ΤΕ Σάμου του ΚΚΕ

admin

Στεφανάδης: Για πρώτη φορά, δέκα ανώτατοι Κυβερνητικοί αξιωματούχοι ήρθαν στο νησί μας

admin

Ο ΣΥΡΙΖΑ Σάμου στο πλευρό των ιδιοκτητών συνεργείων

admin