12/04/2025
Πολιτιστικά

Ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις για τη ναυτική εβδομάδα στο Καρλόβασι της Σάμου

Με τους Σαμιώτες και τους επισκέπτες να δίνουν εντυπωσιακό παρών, ξεκίνησε σήμερα η Ναυτική Εβδομάδα, με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου « Το λιμάνι» με πλούσιο πρόγραμμα δράσεων και εκδηλώσεων στο Καρλόβασι της Σάμου.

Η αυλαία της αναβίωσης της Ναυτικής Εβδομάδας άνοιξε με παραδοσιακούς χορούς και με ζωντανή μουσική από τον Κυριάκο Μαυρίκη και την παρέα του.

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται την Πέμπτη 28 Ιουλίου, στις 20:00 το βράδυ με αφιέρωμα στο ρεμπέτικο τραγούδι από Σαμιώτες μουσικούς.

Τέλος την Κυριακή 31 Ιουλίου, όσοι βρεθούν στο λιμάνι του Καρλοβάσου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια βόλτα με τα καΐκια της περιοχής. Η βραδιά θα ολοκληρωθεί με νησιώτικο γλέντι με την συμμετοχή χορευτικών συγκροτημάτων και θα προσφερθεί στον κόσμο κακαβιά και η παραδοσιακή σαμιώτικη γιορτή με θαλασσινά.

 

Proteas Blu Resort

Related posts

Διπλό Τεύχος-Ορόσημο για τον Απόπλου

admin

1ο Πανελλήνιο Βραβείο στην κατηγορία «Τραγούδι» του Make A Wish για το Δημοτικό Σχολείο Βαθέος!

admin

“Έχουμε όλες την ίδια ιστορία”- Tελευταία παράσταση 

admin

Το 11ο Σαμιακό Μαθητικό Σκακιστικό Πρωτάθλημα: Οι νικητές

admin

Εκδήλωση «Υπέρμαχος Στρατηγός, Υπέρμαχοι Αγωνιστές» στη Σάμο – Ένας φόρος τιμής στους ήρωες του 1821

admin

Σάμος 1821: Μια νέα ματιά στην Επανάσταση

admin

«Σύμφωνο Επιβίωσης» : Ο Κρόμπας και ο Ελευθερίου «εισέβαλαν» στο Γενικό Λύκειο Σάμου

admin

Συζήτηση για την Επανάσταση του 1821 στη Σάμο, με τους Χρίστο Λάνδρου και Δημήτρη Θρασυβούλου

admin

Μουσική Παρέα Σάμου: Δύο ανοιξιάτικες συναυλίες γεμάτες νοσταλγία

admin