19.4 C
Σάμος
19/10/2025
Πολιτικά

ΟΕΕ – Υπ. Οικονομικών: Ενημερωτική εκστρατεία για το «Ελλάδα 2.0» στη Σάμο

Tο Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας (ΟΕΕ), σε συνεργασία με το Υπουργείο Οικονομικών και την Ειδική Υπηρεσία Συντονισμού του Ταμείου Ανάκαμψης, συνεχίζει την εκστρατεία ενημέρωσης των μελών, λογιστών – φοροτεχνικών και επιχειρήσεων, για τις ευκαιρίες και τις προοπτικές, που αναδύονται από την ορθή αξιοποίηση των πόρων του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0».

Η τρίτη, κατά σειρά, εκδήλωση που συνδιοργανώνουν θα πραγματοποιηθεί στη Σάμο, την Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2022, στις 17:00, στην αίθουσα Sivilla του ξενοδοχείου Doryssa Seaside Hotel.

Ομιλητές θα είναι ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, Θόδωρος Σκυλακάκης και ο Πρόεδρος του ΟΕΕ, Κωνσταντίνος Κόλλιας. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρόεδρος του 13ου Π.Τ. Ανατολικού Αιγαίου ΟΕΕ, Παναγιώτης Μπαρούτης, ενώ το συντονισμό έχει αναλάβει η δημοσιογράφος, Βιολέττα Τριπόδη.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί, επίσης, ζωντανά από το κανάλι του ΟΕΕ στο YouTube (επιλέξτε εδώ) και από τη σελίδα του ΟΕΕ στο Facebook (επιλέξτε εδώ).

Κάντε την εγγραφή σας εδώ.

Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU.

 

Related posts

Νέα Δημοκρατία: Εσωκομματικές εκλογές στις 23 Νοεμβρίου — Ανακοίνωση από τη ΔΗΜ.Τ.Ο. Ανατολικής Σάμου

admin

ΔΕΕΠ Σάμου: Πετρούσκας και Ζαφείρης στην κούρσα για την προεδρία

admin

Απολογισμός 36ων Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων Στίβου – Ρεκόρ, διεθνής αναγνώριση και νησιωτική ενότητα

admin

Χριστόδουλος Στεφανάδης: Παρουσίαση έργων και δράσεων της κυβέρνησης στο Ν. Σάμου

admin

Δεν θα είναι υποψήφιος για τη ΔΕΕΠ Σάμου ο Ευάγγελος Καπλαντζής

admin

Επτά βουλευτές ζητούν απαντήσεις για τα τέλη τουρισμού: “Πού πήγαν τα χρήματα;”

admin

Θα γίνει το Νοσοκομείο Σάμου νοσοκομείο αναφοράς με τον Γ.Καμπούρη; Η δήλωση Στεφανάδη

admin

Βασιλάκης απο τη Σάμο: «Η ανάπτυξη δεν είναι στατιστικά!» – Πυρά για μεταναστευτικό & ακρίβεια

admin

ΠΑΣΟΚ: Νομοθετική πρωτοβουλία για κακούργημα η αλιεία αλλοδαπών στα ελληνικά ύδατα

admin