21/08/2025
Περιφερειακά

Ολοκληρώθηκε η ένταξη 37 ιδιωτικών επενδύσεων στο πρόγραμμα LEADER

Περιγραφή εικόνας

Ολοκληρώθηκε η αξιολόγηση τριανταεπτά (37) ιδιωτικών επενδύσεων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα LEADER. Οι επενδυτές θα προσκληθούν να υπογράψουν τις σχετικές συμβάσεις. Το πρόγραμμα ιδιωτικών επενδύσεων ανέρχεται στο ποσό των 3.694.429,28 ευρώ, το οποίο καλύπτει όλες τις επενδυτικές προτάσεις. Σημειώνουμε την επιπλέον δέσμευση των 600.000 ευρώ που ενέκρινε ο τέως Υπουργός Γεωργίας και τωρινός Υπουργός Εσωτερικών, κ. Μάκης Βορίδης, τον οποίο δημόσια ευχαριστούμε για την ιδιαίτερη προσοχή που επιφύλαξε για τον Νομό μας.

 

Σε ότι αφορά το έργο οδοποιίας «Συντήρηση του οδικού δικτύου της Ανατολικής Σάμου», προϋπολογισμού 600.000 ευρώ, αναδείχθηκε ανάδοχος, που αναλαμβάνει τις εργασίες επεμβάσεων στο επαρχιακό οδικό δίκτυο στην περιοχή Καλάμι, σε τμήμα του δρόμου Ζερβού – Μυτιληνιοί και σε τμήματα του οδικού δικτύου Χώρας Σάμου.

 

Related posts

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης μεταβαίνει επειγόντως στη Χίο λόγω της πυρκαγιάς

admin

Μουτζούρης: Εντυπωσιακή αύξηση τουρισμού στο Βόρειο Αιγαίο

admin

Η ταξιδιωτική εκπομπή “Χωρίς Πυξίδα” στην Ικαρία και τη Σάμο: Τι θα δούμε στα αφιερώματα της ΕΡΤ

admin

Μήνυμα του Περιφερειάρχη για την 201η επέτειο της Ναυμαχίας της Μυκάλης

admin

12 νέα πυροσβεστικά οχήματα ενισχύουν το Βόρειο Αιγαίο

admin

«Πρόγραμμα Εορτασμού της 6ης Αυγούστου – Μεταμορφώσεως του Σωτήρος – Ημέρα της 201ης Επετείου της Ναυμαχίας της Μυκάλης»

admin

Χαιρετισμός Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου για συμπλήρωση 113 χρόνων απο την απελευθέρωση της Ικαρίας

admin

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου στην Ικαρία

admin

Συνάντηση Υφυπουργού Ναυτιλίας Στέφανου Γκίκα με Περιφερειάρχες Νησιωτικών Περιοχών

admin