21.7 C
Σάμος
15/05/2025
Σαμιακά

Ολοκληρώθηκε η θητεία του Λιμενάρχη Σάμου

Ευχαριστήριο μήνυμα εξέδωσε ο λιμενάρχης Σάμου, Νικόλαος Κωνσταντέλλης, με αφορμή την ολοκλήρωση της θητείας του στο Λιμεναρχείο Σάμου.

Στο μήνυμά του αναφέρει:

Με ιδιαίτερη συγκίνηση και ανάμεικτα συναισθήματα ολοκληρώνεται ο κύκλος μου ως Λιμενάρχης Σάμου.

 Έπειτα από εννέα συναπτά έτη αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω τις ειλικρινείς ευχαριστίες μου σε όλους τους πολίτες των νήσων Σάμου , Ικαρίας , Φούρνων και Αγαθονησίου για την αγάπη και την εμπιστοσύνη με την οποία με περιέβαλαν και δεν θα μπορούσα να ξεχάσω. Εύχομαι από καρδιάς ο Θεός να σας έχει πάντα καλά.

 Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω για την πολύτιμη συνεργασία, καθοδήγηση και υποστήριξη τον Μητροπολίτη Σάμου –Ικαρίας & Κορσεών , τους Εισαγγελικούς και Δικαστικούς Λειτουργούς , το Βουλευτή Σάμου , τους Αντιπεριφερειάρχες Σάμου, τους Δημάρχους Ανατολικής και Δυτικής Σάμου, το Διοικητή της 79 ΑΔΤΕ , τον Αστυνομικό Διευθυντή και Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας . Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για την στήριξη που εκδήλωσαν και ανάδειξαν το έργο της Υπηρεσίας μας.

Ιδιαίτερα να ευχαριστήσω το προσωπικό του Λ/Χ Σάμου , του Λ/Σ Ευδήλου , του Λ/Σ Αγ. Κηρύκου , του Α΄Λ/Τ Σάμου (Πυθαγόρειο) , του Λ/Σ Καρλοβάσου , του Λ/Σ Φούρνων και του Λ/Φ Αγαθονησίου για την στήριξή τους καθώς και για την προσπάθεια που καθημερινώς καταβάλλουν .

Δε θα μπορούσα να παραλείψω το Σύλλογο Αυτοδυτών Σάμου και την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Παράρτημα Σάμου, οι οποίοι προσέτρεχαν αγόγγυστα σε κάθε κλήση της Υπηρεσίας μας καθώς και όλους τους συναλλασσόμενους με την Υπηρεσία μας ναυτικούς πράκτορες , πλοίαρχους , πληρώματα των πλοίων , τη Μαρίνα Σάμου και τη Silk Oil.

Θα ήταν παράλειψή μου να μην αναφερθώ στην οικογένειά μου η οποία διαχρονικά με στηρίζει αδιαμαρτύρητα .

Τέλος παρακαλώ όλους σας όπως να στηρίξετε το νέο Λιμενάρχη συνδράμοντας το έργο των Λιμενικών .

Σας εύχομαι κάθε επιτυχία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Καλή αντάμωση.

 

Related posts

Άνοδος 21,5% στην επιβατική κίνηση του Αερολιμένα Σάμου τον Απρίλιο του 2025 – Σημαντική αύξηση και στο τετράμηνο

admin

Κινητοποίηση Εργατικού Κέντρου Σάμου Κατά της Έξωσης – Υπόμνημα στην Εθνική Τράπεζα Σάμος

admin

8ο Σαμιακό Φοιτητικό Σκακιστικό Πρωτάθλημα «Alan Turing» αυτή την Κυριακή 18 Μαΐου – Ανοιχτές οι δηλώσεις συμμετοχής

admin

ΛΑΣ: Για 68.000€ της παίρνουν το σπίτι: Η Σάμος ξεσηκώνεται για τη Μαριάννα

admin

Το Γενικό Νοσοκομείο Σάμου συμμετέχει στο Εθνικό Πρόγραμμα Πρόληψης «Σπύρος Δοξιάδης»

admin

Βροχοπτώσεις ρεκόρ σε Σάμο και Ικαρία: Πάνω από 400 χιλιοστά νερού σε πέντε μήνες

admin

«Πλήγμα για τη νησιωτική οικονομία»: Eπιστολή Κυριαζή στον Υπουργό Ναυτιλίας για τις νέες αυξήσεις στα φορτηγά

admin

Κινητοποιήσεις 15 & 16 Μαΐου για να μην χάσει η Μαριάννα Α. το σπίτι της – Κάλεσμα από το Εργατικό Κέντρο

admin

Νέα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία Τηλεϊατρικής στο Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Ικαρίας

admin