26.7 C
Σάμος
02/08/2025
Δήμος

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η δράση για το πρόγραμμα δωρεάς μαλλιών «Χάρισε Δύναμη»

Περιγραφή εικόνας

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η δράση για το πρόγραμμα δωρεάς μαλλιών «Χάρισε Δύναμη», του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», στο οποίο συμμετείχε για δεύτερη συνεχή χρονιά το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ανατολικής Σάμου με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού. Συλλέχθηκαν 44 κοτσίδες τις οποίες αποστείλαμε σήμερα 19-12-2023 στο «Άλμα Ζωής».

Ευχαριστούμε θερμά όσους συμμετείχαν στην προσπάθεια αυτή και ιδιαίτερα το Σύλλογο Φίλων, Υποστηρικτών Καρκινοπαθών Νομού Σάμου «ΕυΠο», καθώς και τα κομμωτήρια «Άννα – Γιώργος Κομμωτήριο» της Ιωάννας Καρλοβασίτου, και «Erifili» της Εριφύλης Ευγενικού, που συνέβαλαν ουσιαστικά. Είναι σημαντικό η ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας για τη δωρεά μαλλιών να έχει συνέχεια, ως μια πράξη που δίνει ελπίδα και δύναμή σε όσες το έχουν ανάγκη.

Related posts

ΑΝΑΣΑ: Αίτημα για Έκτακτη Σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου Ανατολικής Σάμου για τη Διαχείριση του ΧΥΤΑ.

admin

Τιμητική εκδήλωση για τα 100 Χρόνια από τη γέννηση του Αλέξη Σεβαστάκη στο Καρλόβασι

admin

Σάμος- Έρχεται διήμερο με πολύ υψηλές θερμοκρασίες

admin

Πρόσκληση για Τακτική δια ζώσης συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Δυτικής Σάμου

admin

Δήμος Δυτικής Σάμου: Ευχαριστίες για το 1ο Φεστιβάλ Φιλαρμονικών

admin

Χρηματοδότηση για στατική ενίσχυση Δ.Σ. – Νηπιαγωγείο Βαθέος και Δ.Σ. Πυθαγορείου

admin

42.000€ για δύο συναυλίες στον Δήμο Δυτικής Σάμου

admin

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κουμαιίκων, Ιωάννης Καλούσος – «Δεν αξίζει πλέον τον κόπο»

admin

Τρία χρόνια από την τραγωδία: Επιμνημόσυνη δέηση για τα θύματα της πυρκαγιάς της 13ης Ιουλίου 2022 στην Πλάκα Παλαιοχωρίου

admin