02/04/2025
Πολιτικά

Ο Μητροπολίτης και ο Βουλευτής Σάμου σε έκτακτες Συναντήσεις με τον Αν. Υπουργό Εθνικής Άμυνας και τον Υπουργό Επικρατείας

Σήμερα  Τετάρτη 20-9-2017, ο Βουλευτής Σάμου κ. Δημήτρης Σεβαστάκης και ο Μητροπολίτης Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών κκ. Ευσέβιος είχαν δύο διαδοχικές έκτακτες συναντήσεις εργασίας.
Στην πρώτη έκτακτη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρη Βίτσα, υπήρξε ευρεία ενημέρωση του Υπουργού και εκτενής συζήτηση για το προσφυγικό-μεταναστευτικό ζήτημα. Η ενημέρωση από την πλευρά τόσο του Βουλευτή όσο και του Μητροπολίτη Σάμου επικεντρώθηκε σε ό,τι αφορά στο επιχειρησιακό και στο κοινωνικό σκέλος του ζητήματος στη Σάμο, αλλά και σε ό,τι αφορά στις κατευθύνσεις επίλυσης.

Φωτογραφία του Dimitris Sevastakis.Ακολούθως έλαβε χώρα η συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Επικρατείας κ. Αλέκο Φλαμπουράρη στο Μέγαρο Μαξίμου. Τόσο από τον Μητροπολίτη κκ. Ευσέβιο, όσο και από το Βουλευτή κ. Δ. Σεβαστάκη τέθηκαν τα επείγοντα ζητήματα του προσφυγικού-μεταναστευτικού με εκτενή ενημέρωση στην κατεύθυνση της διερεύνησης άμεσων λύσεων, όσο και ζητήματα που αφορούν στην ανάπτυξη της Σάμου, θεσμικές εκκρεμότητες, καθώς και γενικότερα θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία.

Proteas Blu Resort

Related posts

Βουλή: Ερώτηση ΠΑΣΟΚ για το σύστημα ελέγχου ζύγισης αλιευμάτων

admin

Ερώτηση για τις ελλείψεις στο ΓΝ Σάμου σχετικά με τις μαστογραφίες

admin

ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ : Στο περίμενε ακόμα η σεισμόπληκτη Σάμος

admin

Βουλευτές ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: “Η κυβέρνηση ‘ξεχνά’ τους σεισμόπληκτους της Σάμου” – Αδικία και καθυστερήσεις που εξοργίζουν!

admin

Ο Βουλευτής Σάμου ζητά από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας τη συστέγαση στρατιωτικού και πολιτικού νοσοκομείου

admin

ΠΑΣΟΚ: Απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ για την Κρήτη – Η Σάμος ξεχασμένη ξανά!

admin

Κατρίνης απο την Σάμο: Η αμφισβήτηση της εθνικής μας κυριαρχίας από την Τουρκία δεν θα περάσει

admin

Επίσκεψη Μιχάλη Κατρίνη στη Σάμο: Επαφές, ομιλία και πολιτικά μηνύματα

admin

Επίσκεψη Μιχάλη Κατρίνη στη Σάμο

admin